updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dos gols de Judith Sans en la dolorosa derrota d'Espanya

Espanya ha perdut aquest dimarts el seu segon partit a l'Europeu 2016, cosa que els complica molt les aspiracions de progressar en aquesta cita continental.

Si la derrota de diumenge fins i tot podia entrar dins dels plans –pel fet de jugar contra Suècia, l'equip amfitrió– l'ensopegada d'aquest dimarts ha sorprès a tothom. I és que la selecció de Jorge Dueñas ha perdut per primer cop a la història contra Sèrbia, en un partit en que las "Guerreras" sempre han anat per darrere al marcador. Bon partit de les balcàniques que al descans guanyaven 8-11 i a la segona meitat han arribat a guanyar de nou gols (10-19).

Però ha arribat la reacció d'Espanya, canviant la defensa a una 5:1 pressionant amb Shandy Cabral d'avançada robant moltíssimes pilotes. Al seu darrere Judith Sans multiplicant-se per cobrir espais al darrere, i fins i tot anotant els seus dos primers gols en competició oficial de contraatac. La remuntada ha arribat a posar a Espanya a dos gols a minut i mig pel final, però un gol de Sèrbia ha acabat de decidir el matx. Al final 23-25 i Espanya ja sap que haurà de guanyar Eslovènia per passar a la següent ronda (a la que podria passar sense punts acumulats).

La lesió de la canària Marta Mangué ha marcat el partit. Bonica fotografia d'esportivitat entre rivals

Entrevistes