updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Oliba Green Beer Lleida jugarà a Plata Femenina i de rebot dos equips salven la categoria

L'Olina Green Beer Lleida jugarà la temporada vinent a Plata Femenina Foto: @associacio_ALLH L'Olina Green Beer Lleida jugarà la temporada vinent a Plata Femenina

Avui dijous s'ha celebrat a Madrid el sorteig dels grups de Plata Femenina de la temporada 2022-23, i finalment l'Associació Lleidatana ha acceptat una invitació per jugar, gràcies a que finalment s'han mantingut els grups 14 equips.

Vuit equips catalans en el grup C

A la normativa d'inici de temporada s'havia dit que els grups serien de 12 equips, però finalment s'han mantingut a 14. Això ha permès que, tal com va passar la temporada passada, hi hagi vuit equips catalans, amb Oliba Green Beer Lleida reemplaçant el Granollers Atlètic.

El campionat començarà el dia 1 d'octubre amb aquests partits:

JH Mataró - Castelló
Sant Vicenç - Mislata
Gavà - Oliba Green Beer Lleida
Levante - Amposta
Sant Joan Despí - OAR Gràcia Sabadell
Onda - La Roca
Alicante - Benidorm

Salvaments de dos equips a Lliga i 1a Catalana 

Si normalment al final de la temporada parlem dels descensos per compensació, ara hem de parlar de salvaments per compensació i atenent a les normatives de les categories catalanes se salven els equips que havien quedat en millor posició de cada categoria, d'entre els que els tocava baixar.

Per tant segons això mantindran la categoria: l'Esplugues a Lliga Catalana, i el Laietà Argentona Maresme a 1a Catalana.

Entrevistes