updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #PlataFemenina: El Sant Quirze triomfa a Mislata i és queda sol a dalt

Foto: @HandbolMislata Gran defensa "kiri" a la segona part del partit Foto: @HandbolMislata

Va començar la segona volta amb victòria del líder a Mislata i amb un parell de partits ajornats pel Covid-19.

La classificació del grup C de Plata Femenina

El partit de la jornada a Mislata:
Mislata 23–26 Sant Quirze

L'equip de Dolo Martín va superar la dura prova que representava la visita a Mislata, trencant la bona ratxa que portava l'equip valencià a casa seva i obtenint dos punts que les manté en el primer lloc i ara en solitari, ja que el, Sant Vicenç va veure ajornat el seu partit.

L'equip "kiri" va forjar el seu triomf en una gran defensa a la segona part, ja que al descans s'havia arribat amb avantatge local de 14-13, tot i que quasi sempre l'avantatge havia estat visitant. A la represa va haver-hi empats des del 14-14 fins al 20-20. En aquell moment un parcial de 0 a 2 va obrir un forat que les "kiris" van saber gestionar davant un equip local més precipitat. 

Les màximes golejadores van ser Maria Cardona (7) per part mislatera i Remei Part i Nerea Gil (4 gols cada una) per part “kiri”.

Sant Joan Despí 27–13 OAR Gràcia Sabadell

L’equip santjoanenc va retrobar-se amb el triomf després de l'ensopegada patida a final d'any davant de l'Almassora. Ho va fer derrotant amb contundència a l'OAR Gràcia que va tenir moltes dificultats per superar la defensa local i que com havia passat en la seva última visita fa dues temporades (en partit que acabà amb 20-11), es va mostrar feble en l'aspecte ofensiu.

L'equip local, després d'uns inicis igualats, van obrir un forat important al final de la primera part (13-7 al descans) i a la segona part van anar ampliant diferències.

Les màximes golejadores van ser Maria Rosado per part local i Maria Tomàs per part visitant, totes dues amb 6 gols.

JH Mataró 39–32 Associació Lleidatana

L’equip mataroní continua imbatut a casa i es manté a roda del líder, del qual només les separa un punt… i el Sant Quirze haurà de visitar aviat la pista mataronina. 
Les de Jordi Rubí van sumar la quarta victòria consecutiva i semblen capacitades per lluitar pel títol del grup. A la primera part les lleidatanes van mantenir el pols (17-17 al descans), però a la represa es va anar imposant el superior potencial mataroní davant un equip que va anar cedint en l'aspecte físic.

Les màximes golejadores Clara Poo (10) i Ona Muñoz (9) per part local i Katy Tyaglyay (13) per part visitant

Gavà 23–30 Castelló 

Segona derrota seguida de les gavanenques a la seva pista després de la patida en l'última jornada de la primera volta davant l'Associació Lleidatana. Aquesta vegada van caure davant d'un equip castellonenc que es va mostrar superior i que al descans ja dominava per set gols (8-15) una renda que va mantenir a la segona part.

Les màximes golejadores van ser Victoire Dubos (6) per part local i Noelia López (9) per part visitant

Benidorm 27-25 Almassora

L’equip benidormer va trencar una mala ratxa de cinc partits sense conèixer el triomf superant un equip almassorenc que mai va donar el partit per perdut. Al descans les locals havien agafat una renda de quatre gols (15-11) que van administrar bé a la segona part, però amb el seu rival fent-les patir, ja que es van posar a un gol a poc del final.

Les màximes golejadores van ser Maria Mulet (8) per part local i Ana Brenes (6) per part visitant

Sant Vicenç - Amposta, AJORNAT

Elda – La Roca, AJORNAT

 

Entrevistes