updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #PlataFemenina: Els quatre de dalt no fallen

Fotos: clubs respectius Els quatre de dalt van guanyar àmpliament Fotos: clubs respectius

A la sisena jornada no va haver-hi sorpreses i Sant Vicenç, JH Mataró, Castelló i Sant Quirze continuen com a pòquer d'equips destacats.

La classificació del grup C de Plata Femenina

El partit de la jornada a Gavà:
Gavà 23-30 Sant Vicenç

El derbi del Baix Llobregat el va acabar guanyant el líder, l'únic equip que encara no ha cedit cap punt.
L'equip local va resistir força bé durant quasi les dues tercers parts del partit i es mantenia viu amb un 14-16 als 10 minuts de la represa. Però en el tram final es va imposar la millor plantilla de l'equip vicentí.

Les màximes golejadores van ser les locals Elisabet López (8) i Eva Torremorell (7), mentre que per part visitant van ser Alba Almansa i Rocío Parra (6 cada una).

Associació Lleidatana 22–26 La Roca

En el partit que tancava la jornada l'equip lleidatà buscava el seu primer triomf a casa, però es va trobar al davant amb un equip molt seriós en defensa que li va dificultar molt la tasca ofensiva.
L'equip roquerol va sortir fort (1-4 als 10 minuts) i ja va gestionar bé l'avantatge fins al descans (9-13). A la represa va reaccionar l'equip lleidatà i amb 7 gols quasi seguits de Katy Tyaglyay va empatar a 21 gols quan faltaven 6 minuts. Però la defensa vallesana es va centrar i va poder córrer i quatre gols seguits d'Alba Martín van sentenciar el matx.

La màxima golejadora va ser Katy Tyaglyay amb 10 gols i per part visitant Alba Martín amb 7.

JH Mataró 28-19 Amposta

L’equip mataroní va guanyar l'equip ampostí de forma còmoda per la mateixa diferència de 9 gols de la temporada passada. L'equip maresmenc es va mostrar fort en defensa i l'equip ebrenc va trobar moltes dificultats per marcar. Al descans les mataronines guanyaven per 12 a 8 i a la represa van anar ampliant l'avantatge.

Les màximes golejadores van ser les locals Ona Muñoz (9) i Clara Poo (8).

Sant Joan Despí 31-26  Mislata

L’equip santjoanenc, com en el cas del JH Mataró, també va repetir la victòria de la temporada passada i per la mateixa diferència, en aquest cas de 5 gols. Amb els dos punts les d'Alejandro Expósito es mantenen a prop del quartet que domina la classificació.

Ho van aconseguir gràcies a una gran segona part, ja que al descans estaven per sota (14-15). A la represa va millorar molt la tasca defensiva local i això va obrir el camí del triomf.

Les màximes golejadores van ser Maria Rosado, per part local, i Maria Cardona, per part visitant, totes dues amb 8 gols.

Benidorm 21–29 Sant Quirze

L'equip "kiri", l'equip menys golejat del grup, que venia de fer tota una demostració de força defensiva davant el JH Mataró la va repetir en terres alacantines, encaixant només 21 gols i guanyant de forma força plàcida.

L'equip de Dolo Martín va sortir fort (1-6 als 10') i mantenia l'avantatge al descans (10-15). A la represa el va ampliar de seguida als 8/9 gols i mai va patir per sumar els dos punts.

La màxima golejadora ha estat un cop més Paula Plana amb 9 gols, i Carla Robles n'ha marcat 5. Per part local Clavel, Ballada i Romero n'han fet 4 cada una.

Castellón 34–26 OAR Gràcia

L’equip sabadellenc continua a la cua sense puntuar després de caure a la pista d'un dels equips poderosos del grup, que no els va donar massa opció. Al descans guanyava de 7 (17-10) i a la represa la diferència va arribar als 10 gols, tot i que en algunes fases l'equip gracienc va millorar molt el seu joc.

La màxima golejadora va ser la local Alina Iclanzan amb 8 gols, seguida per la seva companya Anda Dumitrescu (6). Per part sabadellenca Marina Tomàs i Belén Reche en van marcar 5 cada una.

Elda - Almassora, AJORNAT

Entrevistes