updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Tres derbis, destacant el que es juga a Mataró

Foto: totmataró.cat Imatge del derbi de la temporada passada a Mataró Foto: totmataró.cat

Quarta jornada de lliga, altra vegada amb tres derbis catalans, a Sant Joan Despí, Gavà i l'últim i més interessant a Mataró.

La classificació del grup C de Plata Femenina

JH Mataró (2n)– La Roca (4t), diumenge 18:05 h

El primer derbi català, que tancarà la jornada, és el “derbi del túnel” entre dos equips que no són de la mateixa comarca, però que estan molt a prop units pel Túnel de Parpers, i que es coneixen molt bé.

L’equip de Jordi Rubí, que s’ha mostrat intractable fins ara i porta un 3 de 3, amb un gran balanç ofensiu, amb Ona Muñoz com a màxima golejadora del campionat.

Les de Pedro Jiménez ja van agafant els sistemes del nou entrenador i després de la derrota a casa contra l’Elda, han guanyat dos derbis a Sant Joan Despí i contra Gavà a casa, i van amb ganes de posar-li les coses difícils al co-líder, tal com ho va fer durant bona estona l’OAR Gràcia la setmana passada.

Són els dos equips més golejadors del grup amb 94 gols l’equip local i 87 el visitant.

La temporada passada victòria local per 33-28

Sant Joan Despí (6è)- Amposta (8è), dissabte 20 h

El segon derbi, i el primer cronològicament, enfronta un equip santjoanenc que, després de la derrota a casa contra La Roca, es va refer traient un magnífic empat de Sant Quirze. Reben l’equip ebrenc que en l’altre partit que ha jugat com a visitant va guanyar a Mislata i que la setmana passada no va jugar pels positius de l'Elda.

La temporada passada ajustada victòria local per 24-23

Gavà (10è)– Sant Quirze (5è), diumenge 12 h

El tercer derbi, segon cronològicament, es juga al Jacme March i en ell l’equip local intentarà mantenir-s’hi fort, com en l’altre partit jugat allà en què van derrotar l’OAR Gràcia per 28-21. Ara el rival és de més entitat, arribarà avisat  després de l'empat patit a casa contra Sant Joan Despí, i per tant els d’Alfred Pérez hauran de ratllar a un alt nivell per poder puntuar.

La temporada passada clara victòria "kiri" per 25-34

Associació Lleidatana (9è)- Castelló (3r), dissabte 20:30 h

L’altre partit que es juga a casa nostra posarà a prova la reacció de les noies de Miroslav Vujasinovic. Després de guanyar amb contundència a Almassora, ara reben a les seves veïnes de Castelló. Aquest equip va perdre en l’altre desplaçament que ha fet a Catalunya (26-20 a Mataró) i, sent candidat a l’ascens, no pot fallar si no vol veure com els de dalt se li escapen.

La temporada 2016-17 en l’última visita de les de La Plana a Lleida victòria visitant per 22-28

Elda (7è)– Sant Vicenç (1r), dissabte 18 h

Complicat partit per al líder que visita la pista d’un equip que si algun problema greu té és que només ha jugat un partit i d’això ja fa tres setmanes, quan van  guanyar a La Roca. S’haurà de veure si això les pot afectar pel que fa al ritme de competició davant un equip que s’ha mostrat molt sòlid en defensa fins ara, constituint-se en l’equip menys golejat amb mitjana de 19 gols encaixats per partit.

La temporada passada no es va jugar i l’anterior victòria local per 23-18

Benidorm (11è)– OAR Gràcia (13è), dissabte 20:30 h

L’equip de Carolina Carmona va fer un molt bon partit contra el JH Mataró i ara intentarà mantenir el nivell a la pista d’un equip que a la seva pista no va fallar en l’únic partit jugat allà superant l’Associació Lleidatana (28-23).

Fa dues temporades clara derrota gracienca per 35-18

Mislata (14è)- Almassora (12è), dissabte 18 hores

En l’únic partit sense representació catalana l’equip mislater, tot un clàssic de la categoria que ara està a la cua sense haver puntuat, no pot fallar davant un equip debutant.

 

 

 

Entrevistes