Resum #PlataFemenina: El Sant Joan Despí líder, junt amb Morvedre

Resum #PlataFemenina: El Sant Joan Despí líder, junt amb Morvedre Fotos: @chsjd

Després de la segona jornada han quedat només dos equips amb els 4 punts, i un d'ells el Sant Joan Despí és el líder per golaverage. S'ha de dir que el Sant Vicenç i l'Elda podrien estar amb ells, però tenen un partit ajornat, contra Puig d'en Valls i Leganés respectivament.

El partit de la jornada al Jacme March:
Handbol Gavà 20–31 Sant Joan Despí

El Sant Joan Despí va guanyar l’únic derbi català de la jornada, a la pista d'un Gavà que segueix sense estrenar-se. Des de l'inici, el matx va estar dominat per les santjoanenques que al descans guanyaven de cinc gols (11-16) i a la segona meitat van seguir incrementant la diferència fins al final.

Les màximes golejadores van ser les visitants Anna Sancho (8 gols) i Alèxia Picas (5), i la gavanenca Jana Castañera (6)

Joventut Mataró 37–28 Leganés

La primera visita d’un equip madrileny a Catalunya en aquesta categoria es va produir a Mataró i es va saldar amb una victòria bastant còmoda de l'equip maresmenc.

El partit va començar força igualat, i a l'equador de la primera part la diferència era mínima, i al descans 16-13 favorable a les mataronines. A la represa el Joventut va defensar molt fort, va poder córrer al contraatac i va aconseguir un parcial de 9 a 3 a l'inici de la represa que ja va deixar el matx resolt.

Gran partit de Maria Murillo (10 gols), mentre que Ona Muñoz i Alisa Forné en van marcar 5. Del Leganés van destacar Yael Alfaro (7) i Moira Belda (6)

Morvedre 34–29 Sant Quirze

El campió de la temporada passada va caure derrotat a la pista d'un Morvedre que la temporada passada estava a Divisió d'Honor i que va demostrar un gran potencial ofensiu.

L'inici de les locals va ser molt bo i als deu minuts ja guanyaven de set (10-3), una renda que es mantenia al descans (20-13). A l'inici de la segona meitat les de Dolo Martín van acostar-se fins al 24-21, però un parcial de 5 a 0 va acabar de sentenciar l'encontre.

Reviu el partit en directe per STREAMING

La màxima golejadora va ser la local Andrea González amb 9 dianes. També van destacar les "kiris" Gal·la Carreras (7), Paula Plana (6) i Nerea Gil (6) i les saguntines Beatriz San Isidro (6) i Esther Lacueva (5)

Agustinos Alicante 26–34 La Roca

L'equip roquerol va aconseguir la primera victòria, i ho va fer lluny de casa. Les noies d'Isra Damont van portar la iniciativa del marcador, tot i que al descans les locals havien reaccionat i la diferència era mínima (14-15). A la represa les vallesanes van tornar a agafar el control del matx, i tot i que en certs moments les alacantines van estar fregant la remuntada (22-23) al final el triomf va acabar caient clarament del costat roquerol.

La més destacada va ser la roquerola Berta Rodríguez amb 10 gols. Per part local Francisca Meca i Mercedes Ramírez en van fer 5

Amposta 27–27 Castelló

Les ampostines van aconseguir un punt contra el primer líder, un equip que recordem que la temporada passada estava a Divisió d'Honor. Les de Sasa Jovic van saber patir contra un dels candidats a estar a la part alta i van remuntar en el tram final per aconseguir un empat de mèrit.

Les castellonenques van sortir molt fortes i amb una defensa oberta que els va donar bons fruits i els va permetre marxar al descans quatre amunt (11-15). A la represa l'Amposta va millorar en defensa i va estar més encertat en atac, però tot i això a deu minuts per acabar el marcador seguia sent favorable a les visitants (20-25). Però en el tram final, les ebrenques van saber treure el millor d'elles mateixes per acabar amb un parcial de 7 a 2 que els va permetre sumar un valuós punt, amb un darrer gol des de l'extrem de Judith Tortajada.

Les castellonenques Noelia López (8) i Andrea Claramonte (8) i les locals Joana Rieres (7) i Gemma Gálvez (6) van ser les més encertades de cara a porteria

Vídeo-Crònica Canal Terres de l'Ebre

Elda 26–20 Mislata

En l’únic partit sense equips catalans, l'equip local va sumar els seus dos primers punts, ja que en la primera jornada no havien jugat. Les eldenques van obrir el matx ben aviat (10-4) i van resistir als intents de remuntada del Mislata.

L'eldenca Alba Manzano va ser la màxima golejadora del matx

Sant Vicenç – Puig d’en Valls, AJORNAT

El partit no es va poder disputar en no poder agafar el seu vol l'equip eivissenc degut al mal temps