updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: S'acaba el campionat amb tres derbis catalans

L'equip que s'hi pot jugar més és la Lleidatana Foto: Jordi Terrón CHSJD L'equip que s'hi pot jugar més és la Lleidatana

S’acaba el campionat amb horari unificat de les 19 hores, tot i que en principi no hi ha res a decidir. S’acaba amb tres interessants derbis catalans a Sant Quirze, Mataró i Lleida. Destaquem aquest últim on la Lleidatana necessita guanyar per optar a deixar la darrera plaça.

El partit de la jornada es juga a Lleida, com tots els altres es juga a les 19h de dissabte:
Associació Lleidatana - Sant Joan Despí

L’equip lleidatà és cuer i té el descens assegurat. Però ja se sap el que sol passar en aquesta categoria on els equips que han baixat solen salvar-se “als despatxos” rebent invitacions per continuar (OAR Gràcia els dos últims anys i la pròpia Associació Lleidatana en la 2013-14). Per tant, l'equip de Vujasinovic farà bé de guanyar aquest partit per intentar pujar al penúltim lloc i tenir ben oberta aquesta possibilitat.

La Lleidatana haurà d'estar atent al resultat del Dominicos - Agustinos, on han d'esperar una derrota de les aragoneses ja que el golaverage particular és favorable al conjunt de Saragossa (que ara mateix té un punt més)

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Lleidatana

14

8

554

721

P

P

P

P

P

S.Joan Despí

11

20

573

608

G

P

G

G

P

Sant Quirze – Sant Vicenç

L’equip de Dolo Martín ha fet un excel·lent campionat que, sense la lesió de Jana Sobrepera, possiblement hauria estat millor encara. En el seu debut a Plata podrien encara acabar com a segon millor equip català. Han de guanyar a l’equip de Xavi Esteban, que torna a ser el millor, com ja ho va ser la temporada passada, i esperar que La Roca perdi a Mataró.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Quirze

7

25

651

684

G

G

G

G

P

Sant Vicenç

5

29

651

631

G

P

P

G

G

Joventut Mataró – La Roca

Les roqueroles han fet un bon final i busquen la quarta victòria seguida davant un equip que porta quatre derrotes seguides des de la marxa de Clara Poo, que evidentment han notat. Però en aquest partit les mataronines busquen un triomf que a la primera volta se’ls va escapar en els darrers instants (26-25).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

JH Mataró

9

22

669

663

G

P

P

P

P

La Roca

6

26

694

661

G

P

G

G

G

Amposta - Elda

Les de Mateu Castellà han fet un bon final, amb 18 punts a la segona volta dels 24 que tenen. En aquest partit volen continuar sumant i, segons que passi a Sant Quirze i Mataró, encara podrien acabar en el segon lloc dels equips catalans. Perquè això passés La Roca hauria de perdre i Sant Quirze perdre o empatar. Però a més, com que tenen el golaverage particular empatat amb La Roca (curiosament 28-27 en els dos partits) haurien de desequilibrar el golaverage general que és favorable a les roqueroles de 9 gols. Vol dir que, per exemple, si La Roca perdés de 3 a Mataró, elles haurien de guanyar de 7 aquest partit davant l’Elda.

Les eldenques, el segon equip menys golejat, voldran puntuar (en tenen prou amb un punt) per obtenir el tercer lloc al final del campionat.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

8

24

628

604

P

G

G

G

G

Elda

3

32

683

594

P

P

P

G

G

OAR Gràcia - Morverdre

L’equip gracienc, que només ha fet dos punts en tota la segona volta, tanca el campionat rebent el campió que ha sumat tots els punts d’aquest segon tram, i que porta 20 victòries seguides. Les vallesanes tenen ganes de tancar la temporada amb el que seria una gran alegria, però les saguntines que ja preparen la fase d'ascens lògicament no ho posaran gens fàcil.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OAR Gràcia

12

16

601

696

P

G

P

P

P

Morvedre

1

49

767

508

G

G

G

G

G

Dominicos - Agustinos

El mateix que dèiem de l’Associació Lleidatana val per a Dominicos. Les saragossanes ja van entrar a Plata sense haver aconseguit l’ascens i ara intentaran acabar en penúltim lloc per poder rebre la invitació a continuar-hi. Reben un equip que acaba en zona còmoda tot i que només ha sumat 6 punts en tota la segona volta, els mateixos que el seu rival.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Dominicos

13

9

548

690

G

G

P

P

P

Agustinos

10

22

648

722

P

P

G

P

G

Mislata - La Salud Tenerife

L’equip tenerifenc està ja pensant en les fases i visita un equip que semblava predestinat a poder-les jugar amb el seu bon inici de campionat, però que es va anar enfonsant. Ara busquen un triomf de prestigi i que els podria donar el tercer lloc “del podi” si l’Elda perd a Amposta.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Mislata

4

31

644

617

P

G

P

P

P

La Salud Ten.

2

37

790

702

G

G

G

P

G

Entrevistes