updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Castelló i Puchi ja coneixen rivals en busca de la Divisió d'Honor Femenina

Castelló i Puchi ja coneixen rivals en busca de la Divisió d'Honor Femenina Foto: DIARIO DE IBIZA

Ja fa setmanes que sabíem que el BM Castelló i el Puig d'en Valls eivissenc serien els representants del grup D a la fase d'ascens a la màxima categoria de l'handbol estatal, i un cop acabada la lliga s'ha fet el sorteig.

El salt a la màxima categoria de l'handbol estatal és un pas molt complicat ja que dels 8 equips classificats (els dos primers de cada un dels quatre grups de Plata), només en pugen dos. Aquesta temporada "el filtre" es fa en dues fases: una fase eliminatòria (primers contra segons) per posteriorment fer una fase final a quatre en la qual pujaran els dos primers.

El sorteig ha volgut que els dos equips del grup C (el grup balear/català/valencià) els hagi tocat els dos primers del mateix grup, el potent grup "basc". El Castelló s'ho jugarà contra l'Aiala Zarautz, equip amb una gran base i que busca tornar a la màxima categoria.

Per la seva banda, les envissenques de Noel Cardona es jugaran el passi contra el campió d'aquell grup, el Logroño Sporting La Rioja, un equip amb jugadores d'un gran nivell. Jugaran l'anada al pavelló de Santa Eulària, i ja han preparat el vídeo motivacional per animar a l'afició:

FASE D'ASCENS A #DHFEMENINA - Eliminatòria prèvia

Ansa Oviedo - Lanzarote Puerto del Carmen
Logroño Sporting La Rioja - ANTS:BFIT-Muchoticket "Puchi"
Balonmano Castellón - Aiala Zarautz ZKE 
Adesal Córdoba - Balonmano Gijón

Entrevistes