updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Quina serà de les 243 possibilitats?

OAR i Granollers Atlètic estaran pendents del que passi a Can Vinader Foto: MiguelRestue OAR i Granollers Atlètic estaran pendents del que passi a Can Vinader

Arriba la darrera jornada amb tot decidit per dalt, però amb tot per decidir per baix. Tots els partits es juguen a les 19 hores del dissabte, i en una situació molt estranya ja que els equips que s’hi juguen els descens juguen contra equips que no s’hi juguen res.

El partit de la jornada es juga a Can Vinader:
Castelldefels - Associació Lleidatana, dissabte 19 hores

L'equip de Vujasinovic va a buscar un triomf o un empat davant un equip que ja no té opcions d’ascens. L’equip lleidatà per baixar ha de perdre, i a més que el Granollers Atlètic i l’OAR Gràcia guanyin tots dos, o que Granollers Atlètic guanyi i OAR Gràcia perdi. Però en canvi se salva en cas de triple empat que es dóna si perden, Granollers Atlètic guanya i OAR Gràcia empata.

A la primera volta la victòria va ser per a les del Baix Llobregat per 29-30.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelldefels

3

26

565

509

E

P

G

E

P

Ass.Lleidatana

10

15

592

609

P

P

G

E

G

L'Associació Lleidatana depèn d'ella mateixa per salvar-se

Amposta – OAR Gràcia

L’OAR Gràcia va a buscar un triomf, ja que d’altra manera no es pot salvar. I a més s’han de donar més circumstàncies: o bé que la Lleidatana perdi, o bé que Lleidatana guanyi però perdi el BM La Roca. A la primera volta l'Amposta va guanyar per 25-31 

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

4

25

567

563

G

G

P

E

P

OAR Gràcia

11

14

585

626

P

G

P

P

G

L'OAR Gràcia ha de guanyar i esperar ajuda del Castelldefels (imatge del partit jugat a casa contra el Castelldefels)

Granollers Atlètic - Puchi

L’equip de Xavi Pérez té un partit dramàtic en el qual ha de guanyar, i a més esperar que la Lleidatana perdi a Castelldefels i l’OAR perdi a Amposta. De qualsevol altra manera l’equip granollerí baixarà a Lliga Catalana.

A la primera volta 31-31 en el partit on es va obrir la ratxa d’imbatibilitat de l’equip eivissenc que ja s’allarga a 11 jornades, vaja tota una volta del campionat, en la qual a part d’aquell punts només en van cedir un altre davant el Castelló. 

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

GranollersAtlètic

12

13

562

582

P

G

G

P

P

Puchi

2

13

548

601

G

G

G

G

G 

Imatge del partit de la 1a volta a Eivissa

Mislata – Femar La Roca

L’equip roquerol necessita un punt que també li aniria bé al Mislata per no perdre la setena plaça que ostenta... i a la primera volta a La Roca ja van empatar a 27 gols.

Una derrota de l’equip de Dani Lara podria ser greu si la Lleidatana guanyés a Castelldefels i l’OAR Gràcia guanyés a Amposta.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Mislata

7

18

550

566

G

G

P

P

P

La Roca

8

16

562

576

P

P

E

G

P 

Els dos equips abans del partit jugat a La Roca

Castelló – Sant Joan Despí

Un dels partits on no es decideix res, ja que les castellonenques ja preparen les fases d’ascens i les santjoanenques han obtingut la permanència, i en part gràcies al punt que van aconseguir a casa davant el líder a la primera volta empatant a 22 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelló

1

38

600

530

G

G

E

G

G

Sant Joan Despí

9

16

535

567

G

P

P

E

G

Elda- Morvedre

És l’únic partit sense representació catalana i un dels altres on no es decideix res. Possiblement les eldenques juguin més motivades pel fet de jugar a casa, per mantenir la sisena plaça (el Morvedre no es pot moure del cinquè lloc) i per prendre’s la revenja del 35-25 rebut a Sagunt a la primera volta.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Elda

6

19

540

531

E

P

E

E

P

Morvedre

5

22

630

646

P

P

G

P

G

 

LA LLUITA PER EVITAR EL DESCENS SERÀ EMOCIONANT

Hi ha 5 partits en que els resultats poden influir i els tres signes de cada un ens donen un total de 243 possibilitats.

De totes elles en 234 el Granollers Atlètic baixa, en 207 baixa l’OAR Gràcia, en 36 baixa l’Associació Lleidatana i en només 9 baixa el BM La Roca.

O sigui que les granollerines tenen un 96% de probabilitats de baixar... però queda un 4% que intentaran aprofitar ja que són l’únic equip implicat que juga a casa seva. Hi ha menys probabilitats que et toqui la loteria i a algú li toca.

Les sabadellenques tenen un 85% de probabilitats de baixar, les lleidatanes un 15% i les roqueroles un 4%.... cosa que no vol dir pas que no puguin baixar.

El Sant Joan Despí està salvat però els seus resultats afecten en cas de triples o quàdruples empats a 16 punts en el penúltim lloc de la taula.

Aquí podeu veure els resultats que poden afectar si hi ha empats:

 

BMLaRoca

SJoanDespí

OARGràcia

Lleidatana

GranollersAt

BMLaRoca

 XXXXXXXX

21-22

25-25

29-29

33-26

SJoanDespí

23-24

XXXXXXXXX 

27-24

24-30

24-30

OARGràcia

37-32

29-29

XXXXXXXXX 

30-34

27-26

Lleidatana

28-30

29-31

30-29

 XXXXXXXXX

30-27

GranollersAt

30-33

28-25

30-29

35-28

XXXXXXXX 

I aquí com es resolen els triples empats:

Lleidatana, OAR Gràcia i Granollers Atlètic a 15 punts. Baixen OAR Gràcia i Granollers Atlètic.

La Roca, Sant Joan Despí i OAR Gràcia a 16 punts, amb Granollers Atlètic per sota. Baixa La Roca junt amb Granollers Atlètic.

La Roca, Lleidatana i OAR Gràcia a 16 punts, amb Granollers Atlètic per sota. Baixa OAR Gràcia junt amb Granollers Atlètic

Sant Joan Despí, Lleidatana i OAR Gràcia a 16 punts, amb Granollers Atlètic per sota. Baixa l’OAR Gràcia junt amb Granollers Atlètic

I fins i tot hi ha un possible quàdruple empat:

La Roca, Sant Joan Despí, OAR Gràcia i Lleidatana a 16 punts, amb Granollers Atlètic per sota. Baixa l’OAR Gràcia junt amb Granollers At.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina

Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes