updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: L'Amposta intentarà tombar el líder

L'Amposta, el dia de la Supercopa de Catalunya Foto: Cathandbol (Arxiu) L'Amposta, el dia de la Supercopa de Catalunya

Aquesta setmana hi ha representació catalana a tots els partits, amb un bon derbi al pavelló de l’OAR on reben el BM La Roca. Però el partit de la jornada és a Amposta on intentaran tombar el líder.

El partit de la jornada a Amposta:
Amposta- Castelló, dissabte 19 hores

L’equip castellonenc fins ara no ha perdut, però ha fregat la derrota a Sant Joan Despí, Mislata i Eivissa, on ha cedit tres empats, i l’equip de Mateu Castellà porta sis victòries seguides i busca la setena davant de l’equip més perillós, però les ampostines juguen a casa, on aquesta temporada darrerament s’han fet fortes. La seva última derrota va ser allà davant el Morvedre el 14 de novembre i des d’aleshores no han perdut cap partit.

A la primera volta el líder es va imposar per 27-23 i la temporada passada les castellonenques també van guanyar a Amposta per 21-24. El seu perill principal és Rebeca Castell, una de les màximes golejadores de la categoria amb 112 gols, dos menys que la local Alba Simon. A la porteria tenen la mataronina Noemí Pérez, que ha jugat amb la selecció catalana.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

3

20

402

392

G

G

G

G

G

Castelló

1

27

423

375

E

G

G

E

G

 

El derbi català de la jornada a Sabadell:
OAR Gràcia – BM La Roca, dissabte 18 hores

Aquesta jornada només ens porta un derbi català, però molt interessant entre dos equips amb joves molt prometedores que a la primera volta a La Roca van empatar a 25 gols. Ara vénen de perdre tots dos equips, donant bona imatge les gracienques a la pista del líder i més fluixa les roqueroles a casa seva davant el Puchi, però que en les tres jornades anteriors havien sumat els sis punts tant les de Xavi Vilella com les de Dani Lara. La temporada passada les roqueroles es van emportar els dos punts de Sabadell guanyant per 29-32.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OARGràcia

12

8

388

437

P

G

G

G

P

BM La Roca

8

13

390

398

E

G

G

G

P

 

Associació Lleidatana- Morvedre, dissabte 19 hores

L'requip de Vujasinovic per fi va reaccionar afegint una victòria al bon joc que feien i ara ho han de refermar a la seva pista de l'Onze de Setembe, on les visita el màxim golejador de la categoria. De fet a la primera volta a Sagunt el partit ja va ser un espectacle golejador, com es preveu aquest, i va acabar amb 33-31 favorable a les saguntines, que la temporada passada també van guanyar a Lleida per 23-35.

El partit es preveu un duel de golejadores entre Ema Precup (109 gols), Irina Pop (87) i Jennyfer Nana (80) i per un costat i Laura Gasulla (82), Laura Morais (67) i Teresa Tur (67) per l'altre. 

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ass.Lleidatana

10

10

422

430

P

P

P

P

G

Morvedre

5

16

455

460

G

P

P

G

P

Granollers Atlètic- Elda, diumenge 13 hores

L'equip de Xavi Pérez necessita el triomf per trencar la mala ratxa que porta durant l'any 2016 on encara no coneix el triomf, però a l'equip eldenc li passa exactament el mateix i per tant és un partit amb molts urgències. A la primera volta l'equip alacantí va guanyar mot clarament per 32-19. Veurem si les recent seleccionades júniors Kaba Gassama i Núria Giró demostren tot el que tenen a dins i ajuden a obtenir el triomf.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Granollers Atlètic

11

9

401

452

E

P

P

P

P

Elda

6

14

394

386

P

G

P

P

P

Imatge del partit Elda- Mislata

Castelldefels- Mislata, diumenge 13 hores

El Castelldefels es va retrobar amb el triomf després de tres derrotes i ha de continuar en la bona línia derrotant un equip al qual ja va vèncer a la primera volta a terres valencianes per 22-31.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelldefels

2

20

423

361

G

P

P

P

G

Mislata

7

14

389

398

E

P

P

G

G

Imatge del partit on les grogues van perdre a casa seva davant l'OAR (Foto: radiosabadell.fm)

Puchi- Sant Joan Despí, dissabte 19 hores

L'equip de Jordi Tomàs va a trobar un dels equips més en forma de la competició com va demostrar fent tota una exhibició a La Roca. A la primera volta les eivissenques ja es van emportar els dos punts del Salvador Gimeno (26-28) i ara no seran fàcils de sorprendre.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

SantJoanDespí

9

11

392

415

E

P

G

P

P

Puchi

4

18

417

392

E

G

G

E

G

Imatge del partit de la primera volta a Sant Joan Despí

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina

Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes