updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Gran derbi català a Sant Joan Despí

El Pavelló Salvador Gimeno acull un gran derbi Foto: chsjd (jordi terron) El Pavelló Salvador Gimeno acull un gran derbi

Comença la segona volta de la Divisió Plata. La primera volta ha acabat amb el previsible domini de l’equip que la temporada passada ja va quedar primer imbatut, el Castelló, tot i que aquesta temporada ja he cedit dos empats, un més que en tota la campanya passada.

 

Al darrere i també en posició de poder jugar la fase d’ascens amb un bon coixí de 4 punts sobre el tercer, tenim el Castelldefels, amb ganes de retornar a la màxima categoria. Un altre equip català, l’Amposta està en zona tranquil·la. Un altre està bastant enfonsat a la cua i haurien de canviar molt les coses per tal que es pogués salvar i els altres quatre (Granollers Atlètic, Sant Joan Despí, Associació Lleidatana i La Roca) estan separats per dos punts i lluitant per evitar l’altra plaça de descens.

El partit de la jornada el tenim al Salvador Gimeno de Sant Joan Despí:
Sant Joan Despí (9è)- La Roca (11è), dissabte 18 hores

Derbi català entre dos equips que busquen la permanència lluitant de moment amb tres equips catalans més i que vénen tots dos d’empatar la setmana passada. L’equip local ja fa set jornades que no guanya, tot i que l’empat davant el líder a la jornada anterior és com un autèntic triomf.
De moment l’equip roquerol és l’únic que no ha tret cap punt fora de casa, tot i que ha fet molts bons partits a les pistes dels equips de la zona alta perdent per diferències mínimes.
A la primera volta victòria del Sant Joan Despí per 21-22.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Joan Despí

9

9

295

311

E

P

P

P

E

La Roca

11

7

284

288

G

P

G

P

E

 

OAR Gràcia – Granollers Atlètic, dissabte 18 hores

Un altre derbi català dramàtic en el qual l’equip gracienc, força castigat per les lesions, pràcticament té la darrera oportunitat per enganxar-se a la lluita per la permanència, però per això ha de guanyar el seu primer partit i al davant tindrà un equip que ha crescut molt en les darreres jornades.
A la primera volta la victòria va ser per a l’equip granollerí per 30-29.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OAR Gràcia

12

2

283

333

P

P

P

P

P

Granollers Atlètic

8

9

304

331

P

G

P

G

E

 

Imatge del partit OAR Gràcia- Castelldefels (OAR Gràcia Sabadell)

Muchoticket Puchi - Castelldefels, diumenge 12:30 h

L’equip de Pedro Jiménez i Ramon Plans, després de guanyar a Lleida, va amb confiança a Eivissa per intentar obrir més forat aprofitant que l’equip local estarà força pressionat després d’haver cedit un empat a casa la darrera jornada.
L’equip del Baix Llobregat és el menys golejat de la categoria i vol recuperar els punts perduts al primer partit de lliga quan va perdre a casa per 26-29.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Puchi

6

11

312

305

P

P

G

P

E

Castelldefels

2

18

316

261

P

G

G

G

G

Amposta - Mislata, dissabte 19 hores

L’equip valencià va fer un bon partit a La Roca i el tenia ben controlat fins que es va enfonsar al tram final, però va treure un punt prou valuós. A Amposta trobarà un equip en bon moment que ja fa tres partits que no perd i que vol anar assegurant la permanència en partits com aquest.
A la primera volta 20-21 favorable a les ampostines (a sota en el vídeo hi ha la prèvia d'aquell partit) que també van guanyar a casa la temporada passada per 34-29.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

4

12

291

298

E

P

E

G

G

Mislata

7

10

293

300

P

G

P

G

E 

Associació Lleidatana- Elda, dissabte 19:45 h

L’equip lleidatà que dirigeix Vujasinovic és el rei dels partits anivellats. Dels 11 jugats en 2 han empatat, en 3 han perdut de 2 gols, en dos han perdut d’un gol i en 2 han guanyat d’un gol.
La setmana passada els va sortir creu i ara esperen que la cosa canviï davant un equip que els té la moral guanyada: a la primera volta van perdre per un ajustat 23-21, i la temporada passada a Lleida també un ajustat 31-32 favorable a les alacantines.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ass.Lleidatana

11

8

310

319

G

G

E

P

P

Elda

5

12

295

282

G

P

P

G

P

L'Elda rival de l'Associació Lleidatana

Morvedre- Castelló, dissabte 20:30 hores

L’únic partit sense representació catalana és un partit de forta rivalitat. A la primera volta el resultat va ser de 36-17 favorable al líder, del qual de ben segur tenen ganes de revenja les saguntines, un equip que aspira a jugar la fase d’ascens i necessita guanyar aquest partit, trencant la imbatibilitat castellonenca. Són l’equip més golejador, però també el més golejat degut a l’alt ritme que intenten imprimir als seus partits.
La temporada passada 26-33.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Morvedre

3

14

350

343

G

G

G

P

 G

Castelló

1

20

309

271

G

G

E

G

E

 

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina

Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes