updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Derbi català a l'Olímpic de Granollers

El Pavelló Olímpic viu l'únic derbi català de la jornada Foto: arxiu El Pavelló Olímpic viu l'únic derbi català de la jornada

Aquest dissabte es juga la desena jornada de la Divisió Plata femenina amb un sol derbi català que es juga a l'Olímpic de Granollers i amb participació catalana a tots els partits.

El partit de la jornada el tenim a l'Olímpic de Granollers:
Granollers Atlètic - Associació Lleidatana, dissabte 17 hores 

Derbi català on l’equip de Xavi Pérez intentarà trencar la bona ratxa del de Vujasinovic, equip que porta quatre jornades sense perdre, però en el qual farà falta veure si hi és present la seva principal puntal, Emma Precup, absent en el darrer partit, igual que la seva germana Corina.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

GranollersAtlètic

11

6

238

272

P

P

P

G

P

Ass. Lleidatana

8

8

253

254

P

G

G

G

E

 

Amposta- Muchoticket Puchi, dissabte 19 h

L’Amposta ja ha deixat escapar quatre punts dels vuit jugats a la seva pista i fa quatre tres partits que no guanyen. És hora de que aconsegueixin un triomf que les catapulti cap a la part alta. El bon moment de Alba Simon, Joana Rieres i Georgina Vila en atac, afegit a la millora defensiva del darrer partit van concebre esperances. El principal perill de les eivissenques és Ana Ferrer (foto de sota) que ha fet 52 gols fins el moment.

La temporada passada la victòria es va quedar a casa amb el resultat de 24-21.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

7

8

231

246

P

G

E

P

E

Puchi

5

10

254

245

G

G

P

P

G

 

Elda- Sant Joan Despí, dissabte 18 hores

Les de Jordi Tomàs només han perdut un partit fora de casa i necessiten un triomf per recuperar les bones sensacions de l’inici del campionat i treure’s del damunt l’espina que deuen tenir clavada pel mal partit fet en el derbi del Baix Llobregat la setmana passada.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Elda

4

10

242

221

G

P

G

P

P

Sant Joan Despí

6

8

247

261

P

E

E

P

P

Castelldefels- Morvedre, dissabte 19:30 h

Interessant partit on s’enfronten a Can Vinader l’equip menys golejat contra el més golejador, que va ser capaç de fer 34 gols a Amposta. No serà fàcil per a l’equip groc, però si volen lluitar pels llocs de fase no poden perdre aquest partit. Les de Pedro Jiménez i Ramon Plans tenen un bloc molt compacte i amb la tornada de Maria Cadens tenen un plus afegit.
Les saguntines acaben de fitxar a Anabel Mateo del Canyamelar per reforçar la seva defensa. A l'atac tenen l'enorme potencial de les extrems Gasulla i Morais que han fet mes de 100 gols entre les dues.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelldefels

2

14

251

205

G

G

P

G

G

Morvedre

3

12

288

283

G

P

G

G

G

Castelló- La Roca, dissabte 18:30 h

El jove equip roquerol que prepara Dani Lara és l’únic que no ha puntuat fora de casa i no sembla que la pista del Castelló sigui el millor lloc per aconseguir-ho ja que el líder estarà molest per haver perdut el primer punt, però de ben segur intentaran donar la sorpresa.
La temporada passada el resultat va ser de 43-24.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Castelló

1

17

264

228

G

G

G

G

E

La Roca

10

6

236

238

E

P

G

P

G

Mislata- OAR Gràcia, dissabte 19 h

L’equip sabadellenc visita el primer equip que va ser capaç de treure-li un punt al Castelló la setmana passada i que repeteix a casa. A veure si se les troben excessivament confiades pel fet de rebre el cuer i poden donar la sorpresa, però hauran de sortir molt més mentalitzades que no ho van fer a Eivissa la setmana passada.
La temporada passada el resultat va ser 29-22.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Mislata

9

7

239

248

P

P

P

G

E

OAR Gràcia

12

2

233

275

E

E

P

P

P

 

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes