updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: El gran duel és el derbi del Baix Llobregat

El pavelló Salvador Gimeno viurà un gran derbi Foto: chsjd.cat El pavelló Salvador Gimeno viurà un gran derbi

El proper cap de setmana, després d'una de descans en que només va jugar el Castelldefels a la Copa de la Reina, es juga la novena jornada de la Divisió Plata femenina amb dos derbis catalans destacant el que es juga a Sant Joan Despí, que és derbi del Baix Llobregat.

El partit de la jornada el tenim a Sant Joan Despí:
Sant Joan Despí (6è)- Castelldefels (2n), dissabte 19 hores

Derbi del Baix Llobregat en el qual l’equip local amb la capitana Paula Plana ja ben incorporada i amb altres jugadores com Rocío Colmena, Sandra Tomàs, Elisabeth López o Laia Bermúdez en plena forma, intentarà trencar la mala ratxa en la que està ficat, amb quatre partits sense conèixer la victòria, davant un Castelldefels que només ha perdut dos partits fins al moment i està ficat en segona posició, amb un equip molt compacte on notaran la tornada de Maria Cadens (6 gols contra Granollers a la Copa de la Reina) i on destaca Yael Alfaro en l’aspecte golejador, però tot el col·lectiu en el treball defensiu que les porta a ser l’equip menys golejat del grup, ben acompanyat per l’actuació de la porteria. I les visitants tenen una mica més d'experiència per haver jugat a la màxima categoria, però ho hauran de demostrar a la pista davant l'equip de Jordi Tomàs i Miki Gonzàlez que anirà a totes.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Joan  Despí

6

8

225

227

G

P

E

E

P

Castelldefels

2

12

217

183

G

G

G

P

G

 

La resta de partits són aquests:

Associació Lleidatana- Amposta, dissabte 18 hores

Interessant partit també a Lleida on l'equip de Vujasinovic busca la quarta victòria seguida. Al davant tindrà l'equip ampostí que està amb els mateixos punts i que a la darrera jornada va perdre a casa seva davant el màxim golejador del grup encaixant 34 gols. L'equip lleidatà també destaca per l'aspecte realitzador (Ema Precup sobretot amb 72 gols fisn ara, bena companyada de Irina Pop, Jennifer Nana i Eulàlia Ribalta) i les ampostines hauran de millorar en defensa si volen puntuar, tot i el bon moment de Joana Rieres i Alba Simon en atac.
La temporada passada la victòria va ser local per 28-23.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ass.Lleidatana

7

7

230

231

P

P

G

G

G

Amposta

8

7

208

223

G

P

G

E

P

Muchoticket Puchi- OAR Gràcia, diumenge 12 h

L'equip sabadellenc, ara dirigit per Vilella, va cap a Eivissa buscant un triomf que se li resisteix i no ho tindrà fàcil. L'únic català que hi ha anat aquest any és el BM la Roca i va perdre d'un gol, però allà hi han guanyat Elda i Mislata. Ara les eivissenques aniran amb moltes ganes ja que porten dues derrotes consecutives i estan perdent el tren dels primers llocs. Tindrà molt a veure en la possibilitat d'èxit el treballa col·lectiu, però també la inspiració de jugadores com la màxima golejadora Míriam Moreno (foto de sota)
La temporada passada el resultat va ser d'empat a 28 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Puchi

5

8

221

225

G

G

G

P

P

OAR Gràcia

12

2

213

242

P

E

E

P

P

 

Morvedre- Granollers Atlètic, dissabte 20:30 h

Laura Morais i Laura Gasulla (9 gols cada una a Amposta) i Teresa Tur (a la foto de sota) són un perill en atac i han convertit l'equip saguntí en el més realitzador del grup i de moment a casa seva no han cedit ni un sol punt i sempre marcant més de 33 gols. Veurem si l'equip de Xavi Pérez, que haurà agafat un mica de moral després de guanyar el Sant Joan Despí trencant la seva mala ratxa, és capaç de donar la sorpresa. Però de ben segur per fer-ho haurà de treballar molt bé en defensa, com ho va fer en el tram final contra el Sant Joan Despí.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Morvedre

4

10

246

249

G

G

P

G

G

Granollers Atlètic

10

6

204

230

P

P

P

P

G

 La Roca- Elda, dissabte 17:45 h

Papereta difícil per a l'equip roquerol, però tampoc impossible si juguen com ho van fer en el darrer partit a casa davant el Granollers Atlètic en el derbi. Les eldenques han perdut en els seus dos desplaçaments a Catalunya (a Amposta i Castelldefels). Veurem si no hi ha dos sense tres. La temporada passada el resultat va ser 23-28 favorable a les alacantines.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca

13

4

206

215

P

E

P

G

P

Elda

3

10

219

191

P

G

P

G

P

 

Mislata- Castellón, dissabte 19 h

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Mislata

9

6

210

219

P

P

P

P

G

Castellón

1

16

235

199

G

G

G

G

G

I tenim un partit sense participació catalana on juga el líder, que és favorit a Mislata.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes