updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Gran partit a Can Vinader

El Castelldefels porta quatre victòries seguides Foto: Arxiu El Castelldefels porta quatre victòries seguides

Aquest cap de setmana es juga la sisena jornada de la Divisió Plata femenina i una vegada més tenim partits de gran interès inclosos dos derbis a Sabadell i Amposta i el partit de la jornada a Castelldefels.

El partit de la jornada el tenim a Castelldefels:
Castelldefels (2n) - Elda (2n), dissabte 19:30 hores

Gran partit a Can Vinader ja que s'enfronten els dos perseguidors del líder i que fins ara només han perdut un partit, en el cas de les catalanes, que ja sembla que somien en el retorn a la Divisió d'Honor, el primer de la lliga en que van ser sorpreses a casa pel Puchi, i en el cas de les alacantines fa dues setmanes a Amposta.

OAR Gràcia (12è) - Sant Joan Despí (4t), dissabte a les 18 hores

Bon partit també a la pista de l'OAR, ja que les sabadellenques vénen de sumar el primer punt i intentaran el primer triomf davant l'equip del Baix Llobregat que ve de perdre a casa, però aquestes poden aprofitar-se de les necessitats i els nervis de l'equip local.

Associació Lleidatana (11è) - Mislata (8è), dissabte 19:45 hores

L'equip lleidatà no pot fallar més. Ha fet grans partits, cedint com a molt per dos gols davant equips de la zona alta, i ara li toca guanyar davant un equip que va ser clarament superat pel Castelldefels. 

Han de ser importants les germanes romaneses Precup (Emmanuela i Corina) que s'han tornat a trobar a l'equip lleidatà després de tres temporades. Dir que Emmanuela, que en el darrer partit a Sagunt va marcar 12 gols, ja n'ha marcat més de 10 gols en 22 ocasions a categoria estatal amb l'equip lleidatà.

Amposta (9è) - La Roca (10è), dissabte 19 hores

Les ampostines, amb Alba Simon "on fire", van plantar cara al líder a la seva pista i fa dues setmanes van guanyar el segon classificat, per tant ara mateix són favorites davant l'equip de Dani Lara que de tota manera, aniran a per totes sabent que allà a la primera jornada hi va guanyar el Granollers Atlètic.

Granollers Atlètic (7è) - Castellón (1r), diumenge 12:30 hores

L'equip granollerí té una papereta complicada. Va començar bé guanyant l'OAR i sobretot a Amposta, però després ha baixat molt el seu rendiment i al davant té un equip que a aquest nivell sembla gairebé imbatible i de fet a la passada lliga només va cedir un empat a Múrcia i en aquesta ho ha guanyat tot. Atenció especial a Rebeca Castell i Noelia López, que han fet quasi 70 gols entre les dues en els 5 partits jugats.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #PlataFemenina


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes