updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #PlataFemenina: El "derbi de les urgències" acaba en empat

La Roca i OAR Gràcia van fer taules Foto: bmlaroca.cat La Roca i OAR Gràcia van fer taules

La cinquena jornada de Plata Femenina ens oferia un "derbi d'urgències" a La Roca que es va saldar amb repartiment de punts, però amb els dos equips encara a la zona baixa junt amb l'Associació Lleidatana. L'equip català més ben situat ara és el Castelldefels.

El partit de la jornada acab en taules:
La Roca 25-25 OAR Gràcia 

Partit molt igualat com es preveia i que va acabar amb just empat després que el marcador mai enregistrés diferències superiors al dos gols i passés per quasi tots bels empats. Van destacar Sara Galamba i Esther Torregrosa (6 gols cada una) per les locals i Míram Moreno (10 gols) per part de l'OAR.

Morvedre 33-31 Associació Lleidatana 

Partit molt igualat amb avantatge lleidatà durant quasi tota la primera part, però que les saguntines van igualar al descans (15-15). Després amb Emanuela Precup (12 gols) com a principal referent les lleidatanes van tornar a dominar fins el 23-23 de l'equador del segon temps i a partir d'aquí les valencianes es van imposar aprofitant el factor ambiental sempre important.

<>

Sant Joan Despí 26-28 Puchi 

L'equip local va anar quasi sempre a remolc (10-13 al descans), però l'equip santjoanenc va reaccionar moltbé i amb un gran joc a mitja segona part va empatar a 19 gols i a partir d'aquí es van anar succeint els empats, fins al 24-24. Però aquí, tot i rebre una exclusió i jugant en inferioritat, les eivissenques van fer un parcial de 0-3 que ja va decidir el matx. 

Mislata 22-31 Castelldefels 

El Castelldefels és l'equip català millor situat en segon lloc empatat amb l'Elda i ja ha encadenat quatre victòries seguides. A la pista del Mislata es va mostrar molt superior (9-15 al descans) i amb un gran joc col·lectiu demostrat en el fet que cinc jugadores van marcar 4 gols o més.

Castelló 27-23 Amposta 

El líder va demostrar el seu potencial a la primera part (18-11 al descans) i els ampostines poc pogueren fer. Però a la represa la defensa va millorar de forma espectacular i Alba Simon es va carregar l'equip a l'esquena i amb 5 gols quasi seguits dels 10 que va fer va permetre la remuntada fins el 21-20 a l'equador de la segona part que posava la por al cos de les locals que veien com per primera vegada en molt de temps podrien perdre a casa. A partir d'allà una sèrie d'exclusions per a les ampostines van permetre que el líder tornés agafar quatre gols d'avantatge que ja van saber mantenir.

Elda 32-19 Granollers Atlètic 

Les alacantines "escaldades" per la derrota a Amposta de la setmana anterior van sortir com un tren (16-7 al descans) i les granollerines mai van estar al partit, cosa que tampoc van poder fer a la segona part

Entrevistes