updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum 4aJ #PlataFemenina: Els derbis són per als visitants

El Castelldefels guanyà clarament a l'Olímpic Foto: handbolcastelldefels El Castelldefels guanyà clarament a l'Olímpic

A la quarta jornada de Plata femenina hi havia dos derbis catalans que es presumien interessants i en tots dos es va emportar la victòria l'equip visitant, tant el Sant Joan Despí a Lleida, com el Castelldefels a Granollers.

Granollers Atlètic 20-31 Castelldefels

El Castelldefels va guanyar clarament a l'Olímpic però amb un resultat que no indica del tot el que va ser el partit ja que a mitja segona part el marcador estava en 17-18, però un parcial de 0-7 en només sis minuts el va decantar cap al bàndol visitant, on no va destacar cap jugadora (5 van marcar 4 gols o més) i si la intensitat defensiva al tram final i el joc col·lectiu que ja situa l'equip en segon lloc.

Associació Lleidatana 29-31 Sant Joan Despí 

Els 10 gols d'Emanuela Precup no van ser suficients per aturar l'equip del Baix Llobregat que va anar quasi sempre per davant i que va decidir amb el darrer gol de Rocio Colmena, màxima golejadora del partit amb 12 gols. Amb aquest tercer triomf en quatre partits les blanc i vermelles segueixen a només dos punts del líder.

En aquest partit, el sènior de l'Associació Lleidatana va voler retre homenatge a aquelles dones que s'enfronten a la lluita contra el càncer de mama dia rere dia, a les que per desgràcia ja no hi són, i a les que per fortuna ja van guanyar aquesta batalla. Ho van fer disputant el partit jugant amb mitjons roses, el color de la lluita contra aquest càncer.
 

Puig d'en Valls 29-28 La Roca 

L'equip roquerol va anar sempre per darrere i amb diferències àmplies (25-17 a falta de 12 minuts) però va fer un bon final a la desesperada i va estar a punt de treure un punt en una pista complicada. Destacar els 8 gols de Sara Galamba i els 6 de Patricia Espinola.

OAR Gràcia 26-28 Castelló 

L'equip gracienc va plantar cara al líder, sobretot a la primera part, però continua sense puntuar. Un parcial de 0-8 entre el final de la primera part i l'inici de la segona va decidir el matx. Destacar els 8 gols de Míriam Moreno.

Amposta 27-24 Elda

Les ampostines van reaccionar davant un dels equips que ho havia guanyat tot. L'equip local va anar sempre per davant amb diferències que van arribar als 7 gols i només al final van reduir les alacantines. Cal destacar a Alba Simon (11 gols) i Joana Rieres (8).

Morvedre 36-33 Mislata

Entrevistes