updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

S'acaba la #Platafemenina amb La Roca buscant la salvació

El Felmar La Roca vol mantenir la categoria FOTO: Cedida El Felmar La Roca vol mantenir la categoria

Aquest cap de setmana es tanca la Fase Regular d'aquesta curta competició, de només 18 jornades. Una Plata femenina que la setmana passada va viure l'alegria de l'OAR Gràcia salvant-se i la decepció per part de la Lleidatana que va perdre la categoria. Aquesta setmana l'emoció se centra en saber si La Roca pot assegurar la permanència contra un bon equip com és el Puchi eivissenc, que jugarà amb l'únic alicient d'intentar acabar en tercera plaça, una posició que també vol l'Amposta.

Veiem el que ens espera en aquesta última jornada que es juga TOTA EL DISSABTE A LES 19H:

Felmar La Roca - Unic Puchi

El BM La Roca per la seva part necessita un puntet com a mínim davant l'Unic Puchi de Puig d'en Valls que en el partit que es disputarà a La Roca també el dissabte a les 19 hores no s'hi juga res.

Mislata - Associació Lleidatana

Arribem a la darrera jornada de la fase regular amb l'Associació Lleidatana que ja ha descendit per segon any consecutiu, tot i que la temporada passada va recuperar la plaça acceptant una invitació per completar els grups. L'equip lleidatà tancarà la competició visitant el Mislata, que és l'equip que es juga la permanència amb el BM La Roca, ja que està dos punts per sota però li té el golaverage guanyat.

OAR Gràcia - Amposta

Finalment l'OAR Gràcia, que ja està salvat, i l'Amposta, l'equip català que acabarà en millor posició, juguen en un partit intranscendent al Pavelló de l'OAR a Sabadell, on les jugadores poden donar un bon espectacle i celebrar la seva permanència.

Els altres partits són:

Morvedre - Elda

BM Castellón - UCAM Murcia

Entrevistes