updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #Platafemenina: Tres equips catalans lluiten per eludir el descens

Una imatge de l'OAR - Lleidatana de la primera volta FOTO: OAR Gràcia (Arxiu) Una imatge de l'OAR - Lleidatana de la primera volta

La passada jornada la notícia va ser el primer punt de La Roca després de deu jornades perdent, un punt que els dóna una mica d'aire. En el derbi català, l'Amposta va superar una Lleidatana que es manté com a cuer i veu molt a prop de consumar descens, ja sense marge d'error. Per la seva part, l'OAR no va poder sumar contra el segon classificat i segueix lluitant encara fora del descens. Per dalt, tot està decidit, amb Castellón i UCAM Múrcia.

A falta de dues jornades per acabar la lliga, amb tot per decidir a la zona baixa, tenim aquests partits:

Associació Lleidatana (10è) - OAR Gràcia (8è), dissabte 19:30 hores.

Partit dramàtic ja que una victòria sabadellenca podria ja condemnar les lleidatanes al descens. A la primera volta les de Marc Rodríguez van superar al conjunt de la Terra Ferma per un mínim 32-31, amb el que es preveu un matx molt intens.

Elda (5è) - La Roca (7è), dissabte 18 hores.

L'equip roquerol per fi va sumar un punt, prou important, després de 10 jornades perdent i ara mateix està fora de la zona de descens i una victòria en aquest partit els podria suposar la permanència.

Amposta (4t) - Morvedre (7è), dissabte 19 hores.

Partit sense al·licients ja que els dos equips ja tenen la permanència assegurada.

UCAM Múrcia - Mislata

Els conjunts catalans confien en el triomf de les murcianes contra un equip en descens.

Puig d'en Valls - BM Castellón

Les eivissenques volen culminar una gran temporada assegurant la tercera plaça contra un equip invicte. Hi haurà sorpresa?

Entrevistes