updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #Platafemenina: Només tres jornades pel final

El derbi de la jornada es juga a Amposta Foto: Handbol Amposta | Arxiu El derbi de la jornada es juga a Amposta

Després d'una jornada força negativa amb l'única excepció de l'OAR Gràcia que va treure un empat d'Eivissa –que ha permès les sabadellenques atrapar el BM La Roca– ara arriba una jornada important, ja que en queden només tres per al final, amb aquests partits:

Amposta (4t)- Associació Lleidatana (10è), dissabte 19 hores.

Derbi català en el qual l'Amposta ja no s'hi juga res perquè té la permanència assegurada i ja no pot accedir a la fase d'ascens i en canvi l'equip lleidatà s'hi juga molt perquè necessita els dos punts per sortir de la cua.

OAR Gràcia (7è) - Murcia (2n), diumenge 12:30 hores.

L'OAR està també en situació difícil tot i la seva reacció que l'ha portat a ser ja el segon equip català de la categoria. Rep el segon del grup, equip al que només li falta un punt per assegurar la presència a la fase d'ascens.

La Roca (8è) - Morvedre (6è), diumenge 12:30 hores.

L'equip roquerol ja porta 10 derrotes seguides, ja que va guanyar els cinc primers partits i després va entrar en caiguda lliure. Ara necessita els punts, com els altres dos equips catalans, per evitar el descens, però l'equip de Sagunt en cas de guanyar ja assegura definitivament la permanència. I a més ve de guanyar amb claredat l'Associació Lleidatana en el darrer partit.

Els altres partits són: Mistlata - Puig d'En Valls Eivissa, i BM Castellón - Elda.

Entrevistes