updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de #Platafemenina: Derbi d'urgències a Sabadell

Emma Precup –foto d'arxiu– torna a destacar amb força FOTO: OAR Gràcia Emma Precup –foto d'arxiu– torna a destacar amb força

Queden dues jornades per tancar la primera volta i tenim a dos equips catalans a la zona perillosa. Són precisament els que protagonitzen el derbi català de la jornada:

OAR Gràcia - Associació Lleidatana, dissabte 18h

Hem volgut destacar aquest partit que es jugarà al pavelló de l'OAR Gràcia, on el cuer del grup rep l'Associació Lleidatana que acaba de guanyar el seu primer partit superant l'Amposta en un altre duel català. Un partit que es preveu molt igualat.

Felmar BM La Roca - Elda, diumenge 13:30h

El BM La Roca, que ha baixat al 4t lloc, rep un Elda que té dos punts menys i està en sisena plaça, en un partit que no serà pas fàcil. Es juga el diumenge a les 13:30 hores, després del partit de Divisió Plata Masculina entre La Roca i l'Algemesí.

Morvedre - Handbol Amposta, dissabte 18h

L'Amposta (7è) juga a Sagunt a la pista del BM Morvedre, que ara mateix és el 5è classificat amb dos punts més. Segon desplaçament seguit per les ebrenques que la setmana passada van caure a Lleida i volen refer-se.

Els altres partits són: Mislata - UCAM Múrcia i Bm Castelló - Puig d'en Valls d'Eivissa.

Entrevistes