Resum #PlataFemenina: L'OAR Gràcia encara opta al títol

Jana Garcia a punt de marcar un dels seus tres gols Foto: @oargracia Jana Garcia a punt de marcar un dels seus tres gols

Es va disputar la 25a jornada, penúltima de la lliga, i Mislata i OAR Gràcia, els dos equips ja classificats per a les fases, continuen aspirant tots dos al títol.

OAR Gràcia 36-24 Benidorm

Les gracienques continuen optant al títol després de derrotar de forma molt solvent el Benidorm, en un partit que van decidir totalment amb una magnífica primera part (20-9 al descans). Era aquesta la vuitena victòria seguida de les de Carol Carmona i el quinzè partit seguit sense perdre.

El títol es decidirà en l'última jornada i seria per a les sabadellenques si guanyen a Onda i el Mislata no ho fa a Gavà... o si empaten a Onda i el Mislata perd a Gavà.

Les màximes golejadores van ser Janna Sobrepera per part local i Pilar López per part visitant, totes dues amb 8 gols.

Mislata 26-20 Levante Marni

El Mislata va guanyar al Levante, en el derbi valencià entre veïns, i continuen depenent d'elles mateixes per acabar en primer lloc el grup. Va ser un partit on les mislateres van imposar la seva defensa, que és la menys golejada del grup.

L'equip local va encarrilar el partit amb un parcial de 8 a 0 en deu minuts. Després l'equip de la capital va anar entrant en el partit i al descans havia remuntat fins al 15-11, però mai va arribar a inquietar el triomf del líder.

Les màximes golejadores van ser Arancha Lozano i Suhana Bayonas (5, cada una) per part local i Daniela Garcia (9) per part visitant

Lleida 23–33 Sant Joan Despí

A Lleida es jugava un partit amb poca transcendència i tot i el resultat cap dels dos equips s'ha mogut del lloc que ocupaven: 10è les locals i 6è les visitants. Les santjoanenques van dominar durant tot el partit, passant pel 11-15 del descans. Només a l'inici de la segona part va semblar que l'equip local remuntava amb el 17-18, però va ser un miratge, ja que les de Toni Alférez van respondre amb un parcial de 0 a 5.

Les màximes golejadores van ser Henar Martínez i Aiora Orexa (6, cada una) per part local i Carla Rebellés (6) i Clara Ricart (5) per part visitant

JH Mataró 27–26 Sant Vicenç

L'equip mataroní va guanyar un partit molt disputat i puja a la quarta posició aprofitant la derrota del BM La Roca a casa davant l'Alicante, precisament el que serà l'últim rival mataroní aquesta temporada. Per la seva part el Santvi es queda en la tercera plaça, que ja tenia fixada des de fa unes jornades.

L'equip local, va demostrar que pot jugar sense Clara Poo, i  ja va controlar la primera part (16-12 al descans), i encara va entrar als cinc minuts finals encara amb quatre gols d'avantatge (27-23). L'esforç final del Santvi va arribar tard.

Les màximes golejadores van ser Maria Muñoz (8) i Abril Buscà (5) per part local i Raquel Ferres (6) i Meritxell Cabetas (5) per part visitant

Castelló 24-28 Gavà

El Gavà va guanyar a la pista del cuer en un partit sense transcendència, ja que l'equip local ja ha baixat i els gavanenques tenien la permanència assegurada. Al descans el marcador estava en 13-14 i les d'Alfred Pérez van anar obrint forat a la segona part.

Les màximes golejadores van ser Andrea Salvadó i Ana Adrián (5, cada una) per part local i Aina Gallart (6) i Paula Plana (5) per part visitant

La Roca 25-28 Alicante

Les alacantines van sorprendre l'equip roquerol i així van trencar una mala ratxa de tres derrotes seguides. L'equip vallesà perd així, de moment, el quart lloc a mans del Joventut Mataró. Va ser un partit molt igualat, passant pel 12-13 del descans i les visitants van sentenciar amb dos gols en últim minut, per obtenir un triomf que els donarà la vuitena plaça al final de la lliga, en el seu debut a Plata.

Les màximes golejadores van ser Marina Jiménez (5) per part local i Sofía Peral i Alesia Kurchankova (8, cada una) per part visitant

Amposta 29-32 Onda

L'Amposta no s'ha pogut acomiadar amb un triomf en l'últim partit a Plata després de més de vint anys a la categoria (que abans era 1a Estatal). Va caure davant un Onda, que amb el seu triomf assegura el setè lloc en el seu debut a la categoria.

L'equip ampostí va sortir amb ganes i amb gran eficàcia en atac i dominava 12-7 al quart d'hora. Al descans les onderes havien igualat a 16 i aquesta igualtat es va mantenir fins al 27-27. En els minuts finals les visitants van estar més serenes i més encertades.

Les màximes golejadores van ser Alba Simón (12) per part local i Eider Poles (11) per part visitant