updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Euskadi s'emporta la 12a Copa de les Nacions disputada a Banyoles

Euskadi campió de la 12a Copa de les Nacions Foto: Nicolás Robles Euskadi campió de la 12a Copa de les Nacions

Durant el cap de setmana, el Pavelló de La Draga de Banyoles va acollir la XII Copa de les Nacions d’Handbol Femení, que va guanyar la selecció d’Euskadi.

Dissabte 4 de juny de 2022

CATALUNYA 34–22 Galícia 

Euskadi 36–22 Comunitat Valenciana

En les dues semifinals del dissabte dos equips van ser clarament superiors i d'aquesta manera Catalunya i Euskadi passaven a disputar la final.

Diumenge 5 de juny de 2022

3r i 4t lloc: Galícia 28-24 Comunitat Valenciana

FINAL: Catalunya 20-21 Euskadi

En una final molt emocionant la selecció d'Euskadi ha aconseguit el seu quart títol en aquest torneig. Al descans les basques ja dominaven per 7-10 i l'esforç de l'equip català, en un magnífica segona part, no ha servit per poder remuntar el marcador advers.

Les catalanes Martina Capdevila i Nicola Morales han estat la màxima golejadora i la millor portera i Maddi Bengoetxea ha estat la millor jugadora de la final.

La selecció catalana l'han integrat Nicole Morales (Elche) i Marta Mera (Granollers) porteres; Ona Vegué (Granollers), Martina Capdevila (Granollers), Maria Monllor (Granollers), Sara Molés (Valladolid), Carla Robles (Sant Quirze), Ekaterina Tyaglyay (Sant Quirze), Gal·la Carreras (Sant Quirze), Paula Plana (Sant Quirze), Paula Martín (Salud Tenerife), Marta Barbeito (Thuir), Júlia Clasca (La Roca), Ainhoa Riera (Gavà), Hatou Jabby (OAR Gràcia), Marcel·la Esquerra (Sant Joan Despí).

 

Entrevistes