updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Les Franqueses completa el sextet de la fase pel títol

Les Franqueses és l'equip que completa el sextet de la fase d'ascens Foto: @HLesFranqueses Les Franqueses és l'equip que completa el sextet de la fase d'ascens

El cap de setmana passat es va disputar l'última jornada de la primera fase, i Les Franqueses ha estat l'equip que s'afegeix a Ribes, Sant Joan Despí B, Palautordera, Vilamajor i Coope Sant Boi per a la fase pel títol.

AIXÍ COMENÇARÀ LA SEGONA FASE

FASE PEL TÍTOL: Ribes i Palautordera 2 punts; Sant Joan Despí B i Vilamajor 1; Les Franqueses i Coope Sant Boi 0.
Els dos primers disputaran la fase d'ascens a Plata.

FASE DE PERMANÈNCIA (punts acumulats de la 1a fase): BCN Sants i La Roca B 12, Esplugues i Terrassa 11, Sant Vicenç B i Sant Esteve de Palautordera 10, Granollers Atlètic i Ascó 5; Martorell 3, Vilanova del Camí 1.
D'entrada baixaran els CINC últims, però tenint en compte els descensos per compensació podrien ser més o menys, segons si els equips catalans que baixen de Plata són més o menys que els que hi pugen.

NORMATIVA

GRUP A

RIBES 31-27 S. Esteve Palautordera 
Sant Vicenç B   19-20 La Roca B
Granollers Atl.  31-12 Martorell 
SANT JOAN DESPÍ B 31-30 LES FRANQUESES

No va haver-hi tanta emoció com es preveia en l'última jornada, en la qual s'havia de decidir la plaça que faltava per a la fase pel títol. En el duel de filials jugat a Sant Vicenç, el roquerol va guanyar i d'aquesta manera ja va donar la classificació a les seves veïnes de Les Franqueses.

En el partit del diumenge al Salvador Gimeno els dos equips, ja classificats, es disputaven en segon lloc dle grup i la possibilitat de sortir amb un punt. Va haver-hi intensitat i emoció i el filial santjoanenc va superar les franquesines i d'aquesta manera mantenien el segon lloc i el punt de sortida per a la fase final.

El Ribes va tancar la primera fase amb la seva novena victòria seguida superant el Sant Esteve i el Martorell va acabar amb la seva setena derrota seguida a l'annex de l'Olímpic davant el Granollers Atlètic.

GRUP B

COOPE SANT BOI  19-30 VILAMAJOR 
Terrassa 23-23 Ascó
Esplugues  19-21 BCN Sants
PALAUTORDERA 31-21 Vilanova del Camí

En aquest grup el Palau ja és primer i el partit que juga a casa seva contra el cuer era intranscendent totalment. i el va guanyar el líder amb solvència.

El partit que es jugava al Pau Gasol es decidia el segon lloc i el Vilamajor de Carles Román va ser molt superior, arribant al descans amb un 6-14 i destacant Aina Rossell amb 9 gols.

Els partits que es jugaven a Terrassa i Esplugues eren interessants, perquè els seus resultats eren ja vàlids per a la fase de permanència. Van ser molt igualtats i en cap dels dos l'equip local es va poder imposar, tot i que partien com a lleugers favorits i el BCN Sants va sumar dos punts que les situen com a primer equip a la línia de sortida de la fase de permanència junt amb La Roca B,  i l'Ascó en va sumar un, que no li serveix de moment per evitar una de les places que significarien el descens.

Entrevistes