updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Els dos partits més destacats es juguen al Baix Montseny

Imatge del Palautordera - Coope de la temporada passada Foto: @MCE 2022; fb Handbol Palautordera Imatge del Palautordera - Coope de la temporada passada

Aquest cap de setmana es disputa la 2a jornada de la Lliga Catalana femenina i els dos partits més destacats es juguen al Baix Montseny.

GRUP A

S. Esteve Palautordera- S.Vicenç B, dissabte 16:00 h
Granollers Atl.- Les Franqueses, dissabte 20:50 h
La Roca B - Sant Joan Despí B, dissabte 19:30 h
Ribes- Martorell, dissabte 18 h

El partit més destacat, l'únic d'aquest grup entre dos guanyadors de la primera jornada, es juga al Pavelló "Els Quatre Hereus" abans del partit de la jornada de 1a Estatal, obrint una gran tarda d'handbol en aquells instal·lació que segur que s'omplirà de gom a gom. S'enfrontaran el Sant Esteve de Palautordera, que va guanyar a Martorell (26-28) i el Sant Vicenç B, que va superar també de forma ajustada el Granollers Atlètic (28-27).

L'equip que lidera el grup, l'Handbol Ribes, juga a casa i és favorit davant el Martorell, mentre en els altres dos partits hi ha un derbi vallesà a l'Olímpic i un derbi de filials a La Roca, amb quatre equips que busquen el seu primer triomf.

GRUP B

BCN Sants – Terrassa, diumenge 17:45 h
Palautordera - Coope S.Boi, diumenge 18:15 h
Vilamajor – Ascó, diumenge 17 h
Vilanova del Camí – Esplugues, diumenge 12 h

En aquest grup el partit de la jornada es juga també al Baix Montseny, però el diumenge. Serà a Santa Maria de Palautordera, on l'equip local que en la primera jornada va guanyar amb solvència a Terrassa, rep la Coope que va apallissar el Vilanova del Camí.

Per la seva part els altres dos guanyadors de la jornada inaugural, el BCN Sants i el Vilamajor, busquen el segon triomf ara a casa, davant dos equips que van començar perdent.

Finalment a Vilanova del Camí duel previsiblement igualat entre dos perdedors que volen encetar el compte de punts.

Entrevistes