updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Oliba Green Beer Lleida i l'Ascó es queden sense ascens

Els dos equips catalans s'han quedat sense ascens Foto: @associacio_ALLH, instagram Handbol Ascó Els dos equips catalans s'han quedat sense ascens

Des del divendres i fins al diumenge s'han disputat les fases d'ascens a Plata Femenina, amb la participació dels dos primers classificats de la Lliga Catalana, l'Associació Lleidatana i l'Handbol Ascó, que no han pogut aconseguir el seu objectiu.

L’Associació Lleidatana Oliba Geeen Beer Lleida, a Lleida

Divendres 13:
Oliba Geeen Beer Lleida 31–12 Puchi (Eivissa)
Base Villaverde 24-32 Onda

L'equip lleidatà ha començat aixafant el seu rival, que a mesura que anaven passant els minuts anava perdent intensitat davant l'allau de joc de les locals. Al descans el marcador estava en 13-6, i un parcial de 8 a 1 a l'inici de la 2a part ha sentenciat ja el partit.

Un triomf demà contra les castellonenques, guanyadores de l'altre partit, podria deixar l'ascens molt a prop.

Les màximes golejadores han estat Ema Precup (7), Montse Escala i Marina Graell (4, cada una)

Oliba Geeen Beer Lleida 24–33 Onda (Castelló)
Base Villaverde 34-16 Puchi

SEGUEIX ELS PARTITS AL TWITCH QUE HAN CREAT PER LES FASES

Doncs ha caigut l'equip lleidatà davant l'altre equip que havia guanyat en la primera jornada i això vol dir que ja s'acomiada de l'ascens a Plata, que és per al seu rival l'Onda castellonenc.

L'Onda ha fet un gran inici, davant un equip local fora de partit, i ha agafat un avantatge de 7 gols (4-11), que al descans encara era de quatre gols (11-15). A la represa l'equip castellonenc no ha tardat a agafar 10 gols d'avantatge i ja ha quedat el partit sentenciat.

Diumenge 15:
Oliba Geeen Beer Lleida 27–19 Base Villaverde (Madrid)
Puchi 27-31 Onda

Llegeix l'entrevista a l'entrenador de la Lleidatana, Iban Raigal:
Ascendir seria el final espectacular d'una temporada brillant”

L’Handbol Ascó a Telde (Gran Canària)

Divendres 13:
Rocasa B 29-24 Ascó
Meaño 28-22 Alcobendas

L'equip asconenc començava contra l'equip amfitrió, el filial del Rocasa de Divisió d'Honor, i ha estat durant quasi tota l'estona ben ficat en el partit, passant pel 13-12 del descans. A la represa ha sabut reaccionar a un 22-17, per situar-se amb mínim desavantatge (24-23) quan quedaven quasi deu minuts de joc. A partir d'allà l'equip ebrenc s'ha començat a precipitar en atac, perdent pilotes, i en els xuts, aturats per la portera local. Les canàries han fet un parcial de 5 a 0 i han deixat sentenciat el matx.

Les màximes golejadores han estat Henar Martínez (10) i Judit Lanceta (6).

Dissabte tocarà reaccionar davant l'equip que ha guanyat l'altre partit, per mantenir les opcions.

Dissabte 14:
Meaño (Pontevedra) 30–35 Ascó
Rocasa B 30-25 Alcobendas

SEGUEIX AQUÍ ELS PARTITS EN DIRECTE

L'equip asconenc ha fet un gran partit per derrotar l'equip gallec i mantenir algunes opcions d'ascens. L'equip de Pau Lanceta ha manat sempre, passant pel 14-18 del descans i ha superat uns moments d'incertesa quan les gallegues s'havien posat a 2 fols (28-30).

Aquest resultat dona esperances d'ascens, però poques, que esperem no equivocar-nos en explicar-les.
Les esperances de l'Ascó passen per guanyar a l'Alcobendas, i el Meaño guanyi al Rocasa B exactament de 5 gols, que produiria un triple empat a punts i també empat en la diferència de gols, ja que tots els equips la tindrien a zero.
Si el Rocasa B guanya o perd per menys de cinc gols serà l'equip que pugi, i si el Meaño guanya per més de 5 gols serien les que pujarien.
En cas que la diferència fos de 5 gols, s'hauria de mirar la diferència de gols general, vaja que decidiria quin equip hagués guanyat per més gols a l'Alcobendas. Vol dir que l'Ascó en el seu partit ha d'intentar guanyar l'equip madrileny per més dels 6 gols que ho va fer el Meaño... i esperar a veure que passa a l'altre partit.

Diumenge 15:
Ascó 37–29 Alcobendas (Madrid)
Rocasa B 35-30 Meaño

L'Ascó ha tancat amb una gran triomf, però la carambola no ha arribat i ha estat el Rocasa l'equip que ha acabat assolint l'ascens a Plata.

Entrevista a l'entrenador de l'Ascó, Pau Lanceta:
Tenim les nostres opcions d'ascens i hem de saber explotar-les al màxim”


Entrevistes