updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: L'Ascó té les fases a tocar

Alegria asconenca després de guanyar a Sant Vicenç i tenir les fases a tocar Foto: instagram Handbol Ascó Alegria asconenca després de guanyar a Sant Vicenç i tenir les fases a tocar

El cap de setmana es va disputar la penúltima jornada de la fase final, i Ascó i Palautordera continuen igualats en la lluita pel segon lloc de fases, però amb l'avantatge del golaverage per a les asconenques, que estan a prop de poder disputar les primeres fases d'ascens a Plata.

FASE PEL TÍTOL: Ascó i Palautordera continuen igualats, però amb avantatge ebrenc

Coope Sant Boi 27-30 Ribes
Sant Vicenç B 20-28 Ascó
Palautordera 25-18 ASSOCIACIÓ LLEIDATANA

Ascó i Palautordera no van fallar i continuen empatats, però ara l'equip ebrenc, després de les seves victòries a les pistes de Ribes i Santvi B, té la possibilitat de confirmar la segona plaça a casa seva guanyant en l'última jornada al cuer del grup. El Palau, per tornar a jugar les fases, haurà de guanyar a Sant Pere de Ribes i esperar una ensopegada de l'Ascó.

L'equip asconenc va imposar-se amb claredat a Sant Vicenç, davant un equip que a la segona fase ha anat a menys, potser influint-hi el fet que no podrien pujar si juguessin les fases. En aquesta ocasió l'equip asconenc va brillar en la tasca defensiva deixant el seu rival a només 20 gols. Però no ho va tenir fàcil ja que al descans les vicentines guanyaven per 12-11, però a la represa les ebrenques van fer un parcial inicial demolidor de 4 a 13.

El Palau per la seva part va derrotar la Lleidatana, l'equip que ja és campió i que segur que ja està pensant més en les fases, que en aquest final de lliga i ja es va veure superat clarament a la primera part amb un 12-6.

En l'altre partit el Ribes va continuar demostrant el seu bon moment i va obtenir un triomf al Pau Gasol, que encara li dona possibilitats d'acabar en el quart lloc.

FASE DE PERMANÈNCIA: La segona plaça de descens està entre Esplugues i Cardedeu

LES FRANQUESES  42-28 MARTORELL 
BCN SANTS 33-23 VILAMAJOR 
Cardedeu 24-28 VILANOVA DEL CAMÍ 
Esplugues 20-19 CANOVELLES 
Descansa LA ROCA B

En la fase de descens l'Esplugues va patir de valent per aconseguir el triomf davant del Canovelles, equip que ja està descendit, i d'aquesta manera se situa a un sol punt del Cardedeu, que de moment marca la línia de salvació i que va perdre davant el Vilanova del Camí que, d'aquesta manera ja aconsegueix la permanència. En l'última jornada tots dos equips juguen fora de casa contra equips que ja estan salvats, però que de ben segur intentaran guanyar per quedar el més amunt possible.

Pel que fa a la part de dalt Les Franqueses ha pujat al primer lloc (que és el setè de lliga) gràcies al seu triomf contundent sobre el Martorell i al també contundent triomf del BCN Sants sobre el Vilamajor, que era el líder. Franquesines i vilamajorines es disputaran a la pista d'aquestes en l'última jornada el primer lloc del grup.

L'equip barceloní, que va fer un gran partit contra el Vilamajor, ja ha acabat la lliga, perquè descansa en l'última jornada i serà el tercer del grup i el 9è classificat de Lliga.

Entrevistes