updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: A falta de dues jornades només falta un equip per a la fase pel títol

Fotos: @HLesFranqueses L'important partit entre Associació Lleidatana i Les Franqueses, candidat a la plaça que falta, ha estat suspès (imatge del partit de la 1a volta en pista vallesana) Fotos: @HLesFranqueses

14a jornada del campionat, que era l’última, però passa a ser la penúltima, perquè la setmana següent es jugarà la 13a.

Els equips marcat en blau són els que estan en zona de fase d'ascens ara mateix (3 per grup). Els 6 equips classificats jugaran lliga tots contra tots, i partiran amb 2, 1 o 0 punts segons si hagin quedat primer, segon o tercer.
Ja hi ha cinc equips classificats: Associació Lleidatana, Ascó, Palautordera, Sant Vicenç B i Ribes. L'altra plaça del grup A se la disputen Coope i Les Franqueses.

Grup A: El partit més destacat es juga a Cardedeu

La Roca B (6è) - BCN Sants (5è), diumenge 12:30 h
Cardedeu (7è) - Coope Sant Boi (4t), dissabte 19 h
Ascó (2n) - Esplugues (8è), diumenge 18:30 h
Associació Lleidatana  (1r)- Les Franqueses (3r), ajornat

Un dels partits importants ha quedat suspès.  Les Franqueses, que ja té un partit suspès contra Cardedeu, veu ajornat el seu partit a Lleida. Porta un punt d'avantatge a la Coope, que és l'altre candidat a ocupar la tercera plaça de la fase pel títol.
En el que ara passa a ser el partit més destacat la Coope busca un triomf a Cardedeu que, de moment, les situï per davant de les franquesines, que en l'altre partit reben a l'Ascó, mentre que les de Santboi rebran a La Roca B.

Grup B:  El Sant Vicenç B busca el primer lloc del grup

Sant Vicenç B (2n)- Vilamajor (4t), dissabte 20:30 h
Martorell (6è)- Ribes (3r), dissabte 16 h
Vilanova del Camí (7è)- Canovelles (5è), ajornat
Descansa Palautordera (1r)

Amb els tres primers equips de la taula ja classificats l'interès radica en veure si serà el Sant Vicenç B o el Palautordera l'equip que començarà amb 2 punts la fase final. Les vicentines tenen el golaverage favorable i seran primers si guanyen al Vilamajor... i després en l'últim partit a la pista del Ribes.

Entrevistes