updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: El Ribes és el cinquè classificat per a la fase pel títol

Fotos: Handbol Ribes, cedida per Ramon Stockli L'Handbol Ribes ja té plaça per a la fase pel títol Fotos: Handbol Ribes, cedida per Ramon Stockli

Es va jugar la 12a jornada del campionat, que és l'antepenúltima de la primera fase i en ella el campió va trencar la imbatibilitat del Santvi B, i l'Handbol Ribes es va classificar per a la fase pel títol. Només falta una plaça que s'han de disputar Les Franqueses i Coope Sant Boi.

Els equips marcat en blau són els que estan en zona de fase d'ascens ara mateix (3 per grup). Els 6 equips classificats jugaran lliga tots contra tots, i partiran amb 2, 1 o 0 punts segons si hagin quedat primer, segon o tercer.

Grup A: No es va jugar cap partit

La Roca B - Esplugues, ajornat fins el 9 de gener
Cardedeu - Les Franqueses, ajornat fins el 9 de gener
Ascó- Associació Lleidatana, ajornat fins el 9 de gener
BCN Sants - Coope Sant Boi, ajornat fins el 9 de gener

En aquest grup el Covid sembla que ha fet estralls, ja que no es va disputar cap partit. Ascó i Associació Lleidatana queden com els dos únics equips imbatuts de Lliga Catalana Femenina, ja que en l'altre grup va perdre el Santvi B, a l'espera del duel que els havia d'enfrontar en aquesta jornada i que, si tot va bé, es jugarà el cap de setmana del 8/9 de gener.

Grup B: El vigent campió tomba l'únic equip que havia sumat tots els punts

Sant Vicenç B 24-28 Palautordera
Vilanova del Camí 13-26 Ribes
Canovelles 22-41 Vilamajor
Descansa Martorell

En un gran partit al pavelló de Sant Josep, l'Handbol Palautordera, el vigent campió, va aconseguir doblegar el Santvi B i trencar-li aixío  la imbatibilitat. Les palauenques van estar a punt de remuntar el golaverage peró es van quedar a un gol, ja que a la primera volta havien cedit a casa per 27-32.

Els dos equips queden empatats en el primer lloc, i de moment el primer lloc és per al Santvi B. Plaça que haurà de defensar en un complicat desplaçament a Sant Pere de Ribes després de festes.

Per altra part l'Handbol Ribes va guanyar amb gran solvència a Vilanova del Camí en un partit on va mostrar un gran potencial defensiu, i amb aquest triomf es classifica per a la fase pel títol, ja que porta quatre punts al Vilamajor i li té el golaverage particular guanyat.

Entrevistes