updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Els dos primers de cada grup s'acosten a la fase pel títol

Foto: @chpardinyes Imatge del partit entre l'Associació Lleidatana i l'Esplugues Foto: @chpardinyes

Es va disputar la 9a jornada del campionat i els equips forts no van fallar i es van acostant a la classificació per a la fase pel títol.

Els equips marcat en blau són els que estan en zona de fase d'ascens ara mateix (3 per grup).

Grup A: Les Franqueses guanya i s'apodera del tercer lloc

Les Franqueses 23-20 Coope Sant Boi
Associació Lleidatana 27-15 Esplugues
Cardedeu 20-25 La Roca B
Ascó 32-30 BCN Sants

Semblava que el dos primers tenien dos partits teòricament fàcils, però si bé el líder va guanyar amb claredat a l'Esplugues, l'equip asconenc ho va passar malament per acabar doblegant el BCN Sants només per dos gols, quan a la primera volta havien guanyat a Barcelona per una diferència de 13 gols. Tant un com l'altre s'acosten a la classificació per a la fase pel títol.

En el partit més interessant Les Franqueses van guanyar gràcies a una magnífica defensa al seu rival directe pel tercer lloc, al qual accedeixen després del triomf.

En el derbi vallesà entre dos equips que sembla clar que jugaran la fase de permanència l'equip roquerol va sumar dos punts importants, ja que valen per a aquella fase.

Grup B: El derbi vallesà és de color verd

Palautordera 36-20 Vilamajor
Sant Vicenç B 29-23 Vilanova del Camí
Martorell 34-23 Canovelles
Descansa Ribes

El matx més interessant el teníem a Palautordera, amb derbi vallesà, però a l'hora de la veritat va tenir poca emoció a causa de la gran superioritat palauenca. Al descans ho tenien ja a la mà amb un 19-7. Les vilamajorines perden la tercera plaça a mans del Ribes pel golaverage general.

El líder va mantenir la seva imbatibilitat guanyant de forma treballada a un Vilanova del Camí que va fer un bon partit, mentre que en el tercer partit el Martorell es va retrobar amb el triomf  després de tres derrotes davant d'un equip que ja n'acumula sis de seguides.

Entrevistes