updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Tres derbis del Vallès Oriental, destacant el de l'Olímpic

Interessant derbi a l'Olímpic (imatge d'un partit contra Vilamajor) Foto: arxiu Interessant derbi a l'Olímpic (imatge d'un partit contra Vilamajor)

15a jornada de lliga amb tres derbis del Vallès Oriental, destacant el de l’Olímpic, i un duel que l’any passat era de Plata a Lleida.

En els partits figuren en blau els equips que estan en posició de jugar fases d'ascens i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada a l’Olímpic:
Granollers Atlètic (2n)- La Roca B (7è), dissabte 18:30 h

Duel de filials on el segon classificat rep un equip roquerol que podria ser-ho si guanyés els dos partits que té ajornats. L’equip que guanyi el partit sortirà molt reforçat de cara a poder aconseguir el segon lloc.

Les locals han mostrat un millor potencial golejador i les visitants semblen més fortes en defensa.

A la 1a volta 30-30

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Granollers At.

2

21

30

27

G

G

G

G

P

La Roca B
(-2 partits)

7

17

28

25

G

P

E

G

P

Associació Lleidatana (1r) - OAR Gràcia (4t), dissabte 16:30 h

Partit que la temporada passada era de Plata. Ara les lleidatanes semblen molt més ben encaminades per a retornar-hi i poden donar un pas més cap a les fases guanyant aquest partit en una pista on de moment no hi ha puntuat ningú.

A la 1a volta 22-27

BCN Sants (6è) - Lleida Pardinyes (5è), diumenge 12 h

Partit molt interessant entre l’equip revelació d’aquesta temporada, que porta sis jornades seguides sense perdre, i del que ho va ser de la passada arribant al subcampionat i a jugar les fases d’ascens i que acaba de derrotar el segon classificat. Tots dos equips han mostrat un bon potencial defensiu.

A la 1a volta 21-21

Palautordera (3r) - Canovelles (14è), dissabte 16:30 h

Un altre derbi vallesà, aquest aparentment desequilibrat tot i que les canovellines hi arribin animades després de guanyar el seu primer partit.

A la 1a volta 20-35

Vilamajor (8è) - Cardedeu (13è), diumenge 18:45 h

Tercer derbi del Vallès Oriental de la jornada. Les vilamajorines aquesta temporada no estan tan amunt i no poden fallar davant un equip en zona de descens o hauran de començar a mirar avall.

A la 1a volta 23-31

Coope Sant Boi (11è) - Ascó (9è), dissabte 16:45 h

Duel entre dos equips que lluiten per evitar el descens. Les asconenques tenen quatre punts d’avantatge i poden anar més tranquil·les, davant un equip local que porta tres derrotes seguides (l’última a la pista del cuer) i només ha guanyat un dels últims 9 partits.

A la 1a volta 24-26

Vilanova del Camí (12è) - Sant Vicenç B (10è), dissabte 16 h

Un altre partit entre equips de la zona baixa, separats per tres punts, que han de sumar per allunyar-se del descens.

A la 1a volta 25-32

Entrevistes