updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Partit interessant a La Roca

L'equip roquerol ja va tombar el líder Foto: @bmlaroca L'equip roquerol ja va tombar el líder

Desena jornada de lliga a la que s’arriba amb Lleidatana com a líder en solitari i amb uns quants equips més lluitant per l’altre lloc de fases, dos dels quals es troben a La Roca en el partit de la jornada.

El partit de la jornada a La Roca:
La Roca B (2n)- OAR Gràcia (4t), diumenge 17 h

Dos aspirants a jugar fases (ja vam dir que les roqueroles, tenint en compte la posició del seu B a Plata, ho són també) es troben en un partit d’alta intensitat. L’equip local només ha cedit un punt a casa (contra Granollers Atlètic) i les sabadellenques com a visitants només n’han cedit també un (a Vilanova del Camí).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca B

2

14

27

25

G

G

G

G

P

OAR Gràcia

4

13

26

22

G

P

G

G

G

Cardedeu (13è) - Palautordera (3r), dissabte 17:30 h

Derbi vallesà en el qual l’equip revelació i el que té la millor ratxa positiva, amb 5 partits seguits sense perdre, vol mantenir-la a la pista d’un equip que necessita guanyar si no vol veure’s enfonsat en zona de descens.

Vilamajor (6è) - Coope Sant Boi (11è), dissabte 18:30 h

Duel entre els dos equips que fa dues temporades van jugar les fases però que aquesta temporada es mouen per la zona mitja de la taula. Les locals fa tres partits que no guanyen i les visitants quatre.

BCN Sants (9è)- Canovelles (14è), dissabte 19:30 h

L’equip barceloní està situat a la zona mitjana i vol consolidar-s’hi superant el cuer a casa on, fins ara, només han pogut guanyar un partit.

Lleida Pardinyes (7è)- Sant Vicenç B (8è), diumenge 18:05 h

Partit igualat entre dos equips empatats a punts. Les lleidatanes són l’equip menys golejat, junt amb l’OAR Gràcia, i volen fer valer això per sumar els dos punts.

Granollers Atlètic (5è) - Ascó (10è), diumenge 18:05 h

L’equip asconenc acaba de trencar la imbatibilitat de La Roca B, i ara té un altre repte més difícil, a l’Olímpic en una pista d’on no s’ha escapat cap punt i tenint en compte que les ebrenques fora de casa només han pogut puntuar a la pista del cuer.

Vilanova del Camí (12è)- Associació Lleidatana (1r), diumenge 18:05 h

El líder busca el seu quart triomf seguit en una pista on OAR s’hi va deixar un punt. L’equip local, després de 6 jornades sense guanyar, ha caigut a zona de descens i lluitarà a mort pel triomf.

Entrevistes