updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: La Lleidatana guanya a Sabadell

Imatge del partit Foto: jas - oargracia Imatge del partit

Després de la segona jornada només queden tres equips amb el ple de punts: Coope Sant Boi, Associació Lleidatana i Vilamajor.

El partit de la jornada a Sabadell:
OAR Gràcia Sabadell 22–27 Associació Lleidatana

Les sabadellenques van topar amb un equip més experimentat i amb ganes de retornar a Plata, i es queden a la part baixa encara sense haver guanyat, amb un sol punt.

La màxima golejadora del partit va ser Ema Precup amb 10 gols

Cardedeu 23–31 Vilamajor

Les vilamajorines es van imposar amb força comoditat en un dels derbis del Vallès Oriental que presentava la jornada i se situen en el trio capdavanter amb el ple de punts.

Roser Bordas (6 gols) per part local i Laura Delgado (8) per les visitants van ser les màximes golejadores.

Lleida Pardinyes 21–21 BCN Sants

Les "lleones" lleidatanes també es queden a la part baixa amb un sol punt després de veure com un equip recent arribat a la categoria els empatava a casa seva, gràcies a una gran defensa.

La màxima golejadora del partit va ser la visitant Marina Navalpotro amb 10 gols.

Ascó 24–26 Coope Sant Boi

Les asconenques continuen a zero després de caure contra el líder, la Coope. L'equip vermell es va mostrar molt mentalitzat des del primer moment i al descans guanyava 10-18. Després l'equip local ho va intentar però els va faltar temps per completar la remuntada.

La màxima golejadora va ser la local Natàlia Caldes (9 gols). Per part visitant, amb tot molt més repartit, va ser Paula Recio amb 6.

Sant Vicenç B 25-32 Vilanova del Camí

Les vilanovines de David Díaz ja havien demostrat en el primer partit que no volen ser comparses en el seu retorn a la categoria, i van obtenir un magnífic triomf a la pista vicentina, imposant la seva bona defensa i la seva velocitat en la segona part, ja que al descans s'havia arribat amb empat a 14 gols.

La màxima golejadora, que també ho és de tota la jornada, va ser la vilanovina Tània Martos amb 14 gols.

La Roca B 30-30 Granollers Atlètic

El segon derbi del Vallès Oriental va acabar amb empat, tal com havia passat la temporada passada. La primera part va ser granollerina (13-16 al descans i abans 9-14), però a la represa les roqueroles es van arribar a posar per davant, per acabar en un just empat.

La màxima golejadora va ser la visitant Laia Román (13 gols) i per part local tres jugadores en van marcar 5 (Vallejo, Fradera i Arumí).

Canovelles 20–35 Palautordera

L'equip canovellí va encaixar la segona derrota contundent de la lliga i es queda a la cua de la classificació, sabent que haurà de refer-se i millorar si vol sortir d'aquesta zona de descens.

La palauenca Cristina Vergés amb 10 gols va ser la màxima golejadora del matx.

Entrevistes