updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: El centre d'atenció és a La Roca

Imatge d'un partit d'aquesta temporada a La Roca Foto: cedida Imatge d'un partit d'aquesta temporada a La Roca

Arribem a la desena jornada amb una gran emoció a la part alta de la taula on tenim quatre equips separats per només dos punts.

El partit de la jornada al pavelló nou de La Roca:
La Roca B (3r) - Granollers At. (1r), diumenge 12:30 h

L’equipo roquerol acaba de tombar el líder a Lleida i ara vol destronar-ne un altre. Busca la setena victòria seguida que les podria catapultar al primer lloc igualades amb el Gavà, si aquest equip guanya l’Ascó.

L’equip local és el màxim golejador (30 gols de mitjana) i l’equip visitant és el menys golejat (21 gols encaixats per partit de mitjana).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca B

3

15

30

27

G

G

G

G

G

Granollers At.

1

16

25

21

P

G

G

G

G

Vilamajor (5è) - Lleida Pardinyes (4t), dissabte 17:30 h

Gran partit també a Vilamajor on el campió de la temporada passada, que ja ha perdut dos partits en aquesta, impulsat per l’ambient del Joan Sapé, necessita guanyar l’equip que fins fa poc era líder però ha caigut fins el quart lloc després de dues derrotes.

 

L’equip vilamajorí és més fort en atac (29 de mitjana contra 26) i les lleidatanes en defensa (22 contra 25).

OAR Gràcia B (12è) - Canovelles (8è), dissabte 16 h

L’equip canovellí busca la quarta victòria seguida a la pista d’un equip gracienc que va reaccionar la setmana passada després de cinc derrotes seguides.

Gavà (2n) - Ascó (6è), dissabte 19:15 h

Bon partit a la pista gavanenca on l’equip local, si guanya, es podria aprofitar d’una derrota del líder per situar-se a dalt de tot. Les asconenques, amb una de les millors defenses intentaran espatllar la festa local.

L'Handbol Gavà, junt amb La Roca B i Granollers At., és un dels que no ha cedit cap punt a casa seva

Palautordera (9è) - Coope Sant Boi (11è), dissabte 16:15 h

Partit igualat entre dos equips que lluiten per allunyar-se de la zona de descens. Està clar que la Coope no és la de la temporada passada i l’equip palauenc se’n vol aprofitar.

Perelló (7è) - Sant Vicenç B (10è), dissabte 18:45 h

Les perrellonenques han superat rivals molt més difícils i haurien de guanyar davant un equip que ha entrat en crisi i porta cinc derrotes seguides.

Banyoles (13è) - Les Franqueses (14è), dissabte 17:45 h

Els dos equips que estan despenjats a la cua sense haver sumat cap punt busquen els primers que els donin moral per enganxar-se a la lluita per la permanència. El perdedor està clar que quedarà molt tocat.

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes