updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: El campió cau a La Roca

El campió va caure a La Roca Arxiu (fb Rosa Maria Pascual Pou) El campió va caure a La Roca

En la segona jornada ja ha caigut el darrer campió i també el primer líder. Queden a dalt Granollers Atlètic, Lleida Pardinyes i Gavà, a l'espera que se'ls uneixi el dimecres o bé Canovelles o bé La Roca.

El partit de la jornada a La Roca:
La Roca B 33–32 Vilamajor

En el derbi vallesà va caure el campió, una cosa que la temporada passada no li va succeir fins la 22a jornada. El partit va ser igualat a la primera part (17-17 al descans), però en la represa l'equip roquerol –entrenat aquesta temporada per Mònica Ausàs– va agafar tres gols d'avantatge, que va saber gestionar fins al final per sumar els dos punts.

Per part local van destacar en atac Maria Valentí (10) i Paula Ortega (7) i per part visitant Anna Moreno (11) i Júlia Pou (6).

Granollers Atlètic 27-16 Coope Sant Boi

Les subcampiones l’any passat també van caure derrotades i de moment encara no han sumat cap punt. A l'Olímpic no van tenir opció davant un equip encapçalat per Clàudia Corbera (10 gols) i Imane Ben Chayhab (9), que se situa com a líder de la competició.

Ascó 18–24 Canovelles

El primer líder no va poder davant la forta defensa canovellina i cau del seu pedestal. L'equip vallesà va dominar en tot moment (8-13 al descans), amb Cynthia Gonzàlez (8 gols) com a màxima golejadora.

Lleida Pardinyes 27-16 Les Franqueses

L'equip lleidatà es va imposar amb facilitat, com deien els pronòstics, amb Montse Escala (7) com a màxima golejadora. El Pardinyes està en el grup capdavanter i opta a tot.

OAR Gràcia B 35–29 Banyoles

L'equip banyolí va millorar molt en l'aspecte ofensiu respecte la primera jornada, però va patir molt en defensa per frenar l'atac sabadellenc, encapçalat per Noèlia Ruiz i Judit Salvadó (7 gols cada una). La més efectiva de les visitants va ser Eva Espígol (8).

Perelló 19–21 Gavà

Segona derrota ajustada de les perellonenques, aquesta més negativa en partir-la com a local. L'equip gavanenc va anar molt mentalitzat i va manar sempre (7-11 al descans). La màxima realitzadora gavanenca va ser Mata Galindo (7) i per part local Francesca Pallarès amb 5.

Sant Vicenç B 19–23 Palautordera

Les vicentines van patir la primera derrota a Lliga davant un equip que sumava així els seus primers punts. L'equip palauenc amb més experiència a la categoria va remuntar un 9-6 advers del descans, amb Martina Morató i Cristina Vergés (7 gols) com a màximes golejadores. Per part local va ser Sílvia Carneros (5).

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes