updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Jordi Fernàndez (JH Mataró): "Jugar a casa ens dona un plus"

Jordi Fernàndez (JH Mataró): "Jugar a casa ens dona un plus" Foto: Tot Mataró

Entrevistem a Jordi Fernàndez, entrenador del Joventut Handbol Mataró, campió de la Lliga Catalana femenina cedint un sol empat i que buscarà l'ascens a casa.

Quarta entrega de la sèrie d'entrevistes amb els tècnics dels quatre equips que buscaran l'ascens aquest cap de setmana a categories estatals, en el seu cas a Divisió de Plata Femenina.

Com valores la temporada, amb classificació per a les fases i títol inclòs?

La temporada ha sigut molt bona. Només un empat i cap derrota ja diu que hem estat molt regulars i que s'han pogut superar els diferents problemes que han anat sortint.

Que ha influït en la millora respecte la temporada passada?

L'arribada de noves jugadores ha donat mes força a l'equip i la integració amb les jugadores de l'any passat ha sigut molt bona.

Quins aspectes destacaries més del teu equip al llarg del campionat?

L'aspecte defensiu ha estat fonamental ja que hem estat l'equip menys golejat i això ha contribuït molt a que fóssim també les màximes golejadores.

Heu tingut prou suport del públic i creus que us ajudarà a les fases?

El públic ens ha ajudat molt, sobretot ens els partits mes complicats i estic segur que per les fases ompliran el pavelló i ens donaran un bon cop de mà.

Quin és l'equip que us ha costat més de batre a la Lliga?

El Sant Quirze ha estat l'equip més complicat, tot i que Canovelles i Vilamajor ens van complicar prou els dos partits.

Organitzareu les fases a casa i ja sabeu el grup. Creus que sent el 1r de Catalunya sereu favorits per pujar? Quin equip veus com a rival més fort?

En principi el nivell de l'handbol català es bo i jugar a cas ens dona un plus. Es pot pensar que el rival mes important serà el de la comunitat valenciana on tradicionalment surten bons equips, a Canàries hi ha molta tradició també i les d'Aragó són una mica més desconegudes.

En cas d'ascens, que esperem que es produeixi, continuaràs a l'equip la propera temporada?

Es un al·licient però encara no ho tinc decidit.

Creus que s'haurà de renovar molt l'equip o es pot donar confiança a la majoria de la plantilla per jugar a categoria superior amb garanties? Mataró havia estat fa anys un referent en la base a nivell femení, però ha baixat molt, com està ara la pedrera?

Quan acabin les fases parlarem amb les jugadores a veure que volen fer i després mirarem les necessitats de l'equip. A part s'està fent un bon treball de base i en aquest aspecte l'ascens és important perquè les jugadores estiguin amb nosaltres durant tota la seva formació i no marxin a altres equips per després acabar tornant. Això debilita el treball de base de qualsevol club i perquè això no passi és important que el primer equip sigui un bon mirall.

Les Jugadores d'aquest Joventut handbol Mataró 2016-17:

Laia Argelich, Marta Espejo,  Saray Romero, Glenda Alís, Sandra Fargas, Clara Poo, Marina Seda, Zara Verdugo, Roser Villalba, Laia Nonell, Katina Juàrez, Ona Muñoz, Tinna Falconi, Isa Latorre i Irene Hernàndez.

L’equip tècnic:

Jordi Fernàndez, entrenador; Pau Muñoz, delegat.

EL CALENDARI DEL JOVENTUT MATARÓ A LES FASES

DIVENDRES a les 20:30 hores:  JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - PERDOMA (Canàries)

DISSABTE a les 18:30 hores: JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - DOMINICOS (Saragossa)

DIUMENGE a les 12 hores: JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - RIBERA L'ALCÚDIA (València)

Entrevistes