updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Ludmila Tovar: “L’objectiu de l’equip es lluitar per la quarta plaça”

  • Escrit per ELOI SIVILLA

Parlem amb Ludmila Tovar, jugadora del Club Handbol Gavà, equip que aquesta passada jornada va derrotar els fins ara líder imbatut Associació Lleidatana.

Com has vist l’equip en el que portem de temporada?
A principi de temporada vam començar una mica fluixes perquè vam notar bastant les baixes importants que ha patit l’equip aquest estiu. Però després d’això l’equip ha anat de menys a més i ara mateix estem en el millor moment de la temporada i així es va demostrar aquesta setmana davant la Lleidatana.

Aquesta setmana vau derrotar el líder, un equip que fins ara no havia perdut cap partit. Quina creus que va ser la clau per derrotar la Lleidatana?
Crec que la clau va ser la manera de com vam afrontar el partit nosaltres. Era un rival que no coneixíem. Era el líder de la categoria i encara no havia perdut cap partit i nosaltres sabíem que era un equip superior i que disputa una altra lliga que no és la nostra. Això va fer que encaréssim el partit més relaxades que quan juguem un altre partit, i la veritat és que l’equip va sortir molt fort i vam fer la millor defensa de la temporada, i això sumat a l’encert en atac va fer que guanyéssim el partit.

Després d’aquesta victòria davant el líder, creus que l’equip pot aspirar a jugar el Top-4?
Jo crec que sí. Aquest era l’objectiu que ens vam posar a principi de temporada, l’any passat ens vam quedar a les portes i aquest volem tornar-ho a intentar i aconseguir el Top-4. Ara serà molt complicat, crec que aquesta temporada hi ha molt més nivell a Lliga Catalana. Però després d’aquests dos punts amb els que no hi comptàvem ens hem acostat una mica a la quarta plaça i si a la segona volta no punxem podrem lluitar pel quart lloc.

Quins són els vostres rivals directes?
Crec que la quart plaça estarà entre Molins, Tortosa i nosaltres, les tres primeres places crec que ja estan adjudicades, el Lleida és molt superior a tots els altres equips i aquesta temporada Granollers i La Roca s’han reforçat molt bé i tenen molt bons equips.

Per tant ara la segona volta la clau està en guanyar els partits davant els rivals directe i intentar treure algun punt amb els de dalt?
En aquesta lliga no et pots despitar. És una lliga molt igualada i qualsevol equip et pot guanyar. Per exemple nosaltres ja vam empatar aquesta primera volta davant el Vilamajor, i després hi ha equips com el Vilanova del Camí que sempre costen de guanyar o l’Ascó que sempre és molt complicat de superar a casa i la temporada passada una derrota davant d’un d’aquests rivals que no eren directes ens va costar el Top-4. Per això crec que no només dependrà dels partits davant els rivals directes.

Aquesta setmana jugueu a la pista del cuer. Com es presenta el partit?
A priori aquest cop som nosaltres que anem com a favorites ja que el “Sanes” és el cuer de la categoria. Però no ens es podem refiar ja que són dos punts que hem de sumar perquè si no guanyem aquest partit haurà servit de res la victòria davant el Lleida.

Entrevistes