updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença el camí europeu per al KH-7 Granollers amb jornada doble a l'Olímpic

Foto: ehf L'equip granollerí afronta una nova temporada a Europa Foto: ehf

Aquest cap de setmana comença el camí del KH7 Granollers a Europa, amb la seva participació a l'European Cup, i jugant els dos partits a l'Olímpic.

KH-7 Granollers- Alavarium Love Tiles d’Aveiro (POR), dissabte 18:30 h i diumenge 18:00 h

El Palau d'Esports de Granollers, l'Olímpic, rep aquest pròxim cap de setmana els dos partits de l'eliminatòria de la segona Ronda de l’European Cup en la qual l’equip de Robert Cuesta s'enfronta a l'equip portuguès de l'Alavarium Love Tiles.
Aquest equip és d'Aveiro, una localitat de una mica més de 70.000 habitants situada entre Porto i Lisboa.

Inicialment el KH-7 Granollers havia quedat fora de la competició europea per aquesta temporada. Però finalment la Federació Europea va acceptar la petició de Granollers (que havia quedat en 6è lloc a la lliga) i del Rocasa Gran Canaria (8è), ja que havien arribat a les semifinal de la copa EHF de la temporada passada i no la van poder disputar en quedar aturada la competició a causa de la pandèmia.
Han entrat a aquesta 2a ronda eliminatòria d'aquesta nova competició, mentre que l'Elche, l'Atlético Guardés i el Màlaga (2n, 3r i 5è a la Lliga de Divisió d'Honor), que s'incorporaran a la següent.

El Super Amara Bera Bera disputa l'European League, la del 2n nivell europeu, mentre que a la màxima competició, la Champions Women, no hi ha cap equip espanyol.


 

Entrevistes