updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers celebra el primer triomf de la temporada a l'Olímpic

L'equip granollerí celebrant el primer triomf de la temporada a l'Olímpic Foto: Jordi Prades L'equip granollerí celebrant el primer triomf de la temporada a l'Olímpic

El KH-7 Granollers començava la segona volta, repetint a l'Olímpic, i va aconseguir l'esperada primera victòria a casa, davant l'Atlético Guardés.

KH-7 Granollers 21-14 Atlético Guardés

KH-7 GRANOLLERS: Nicole Wiggins (1) i Marta Mera, porteres, Ben Chayab (1), Tort, Martina López, Ona Vila (2), Kofler (4), Grasielly (2), Ona Vegué (2), Ester Somaza (5), Paula Milagros (1), Ana González (1), Santos, Jana Castañera (1), Diallo, Martina Capdevila (1).

L'equip granollerí necessitava sumar el seu primer triomf a l'Olímpic en aquest primer partit de la segona volta i el va aconseguir de forma molt solvent, fent valer un grandíssim treball defensiu, que va anul·lar totalment l'atac gallec.

És molt important el triomf que serveix el KH-7 Granollers per situar-se a només dos punts de la línia de salvació... i queda quasi tota la segona volta per davant.

Les de Dolo Martín van sortir molt concentrades en defensa i a l'equador de la primera part ja dominaven per 8 a 4 i al descans manaven per 12-9. A la represa la defensa i la sensacional actuació de Nicole Wiggins (45% d'aturades) van deixar sec l'atac d'un equip, que venia de guanyar a Màlaga i de classificar-se per als quarts de final de l'Eurocup.

L'equip visitant no va poder marcar el seu segon gol en la segona part fins ben a prop del descans, a càrrec d'Elena Amores, l'ex-jugadora de l'Elda, que la temporada passada es va fer un bon fart de venir a jugar a Catalunya en la Divisió Plata.

Fins aquell moment l'atac local tampoc havia estat massa inspirat, i el marcador estava en 14-11, però va despertar i amb un parcial de 5 a 0, va liquidar el matx. En 22 minuts les gallegues només havien marcat dos gols!!

Entrevistes