updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dolo Martín agafa les regnes del KH7 BM Granollers

Dolo Martín agafa les regnes del KH7 BM Granollers Foto: @bmgranollers

Dolores "Dolo" Martín va ser presentada aquesta setmana com a nova entrenadora del KH7 BM Granollers, on hi arriba després de la seva etapa a l'Handbol Sant Quirze.

Dolo Martín tindrà com a ajudant a l'exinternacional Verónica Cuadrado, seguirà amb Maria Cadens com a preparadora física, i comptarà amb Vicente Álamo com a entrenador de porteres, treballant a distància.

Amb aquesta aposta, la nova Junta Directiva del BM Granollers reafirma el seu compromís per fer crèixer el nou projecte de l'handbol femení del club”

A Castelldefels, de la pista a les banquetes

La nova entrenadora del KH-7 BM Granollers agafa el relleu de Salva Puig, que fa unes setmanes va anunciar que fitxava per La Salle Montcada. Arriba al primer equip del Granollers després d'una reeixida etapa de sis temporades a l'Handbol Sant Quirze (equip que va agafar a Lliga Catalana i el va pujar a la Divisió d'Honor, categoria que han perdut recentment). Abans ja havia debutat a les banquetes del màxim nivell a l'Esportiu Castelldefels, equip on va passar de jugadora a entrenadora. També té experiència treballant a les categories inferiors de les Seleccions Catalanes i Espanyoles.


Imatge d'arxiu de Dolo Martín, encara com a jugadora del Castelldefels, fa deu anys, quan la vam entrevistar per CatHandbol (enllaç a l'entrevista).

Entrevista a Esport Club

Entrevistes