updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria solvent del KH7 Granollers davant el Zuazo

Victòria solvent del KH7 Granollers davant el Zuazo Foto: X.Solanas BMG

La 3a jornada de la Liga Guerreras ens deixa el primer triomf del Granollers a casa ratificant el bon estat de forma de l'equip.

Com estava previst el Zuazo, que encara no havia pogut puntuar, ha vingut a per la victòria des de l'inici i ha portat la iniciativa gran part de la primera meitat. Al final, però, les granollerines han aconseguit recuperar terreny i empatar el marcador al descans (16-16). A la represa, les coses han canviat, i amb una Giulia Guarieiro en estat de gràcia (13 gols) han anat obrint el marcador per guanyar sense patiments tot i l'esperit de lluita del conjunt basc.

Amb aquests 13 gols la brasilera Giulia Guarieiro es col·loca amb 27 gols com a segona màxima golejadora de la competició, per darrere de la jugadora de l'Elx Jennifer Gutiérrez que n'ha fet 29. La catalana de La Salud Tenerife –i exGranollers– Judith Vizuete és tercera amb 22 gols

KH7 Granollers 36-32 Zuazo

KH7 GRANOLLERS: Nicole Wiggins i Marta Mera, porteres; Ben Chayhab (1), Kaba Gassama (5), Anna Colomer, Ona Vila, Elene Vázquez, Mireia Torras (7), Lora Sarandeva, Jessie Lepere, Giulia Guarieiro (13), Ona Vegué (7), Carmen Prelchi, Gabriela Romero, Monteiro i Martina Capdevila.

El KH7 Granollers fotografiat abans del matx amb l'equip femení del 1968, un dels primers equips femenins del club granollerí

Entrevistes