updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Triomf de prestigi del KH7 Granollers a l'infern d'A Sangriña

Triomf de prestigi del KH7 Granollers a l'infern d'A Sangriña Foto: @Atlguardes_ofic

No ho tenia pas fàcil l'equip de Robert Cuesta per refer-de de l'ensopegada inicial a casa en l'estrena del campionat, però va sorprendre amb un triomf d'impacte a una de les pistes més complicades i amb més ambient de la competició, la de l'Atlético Guardés.

Des del principi, va quedar clar que les vallesanes sortien sense complexos i amb bones aturades de Wiggins van posar-se aviat per davant (1-3). Però com esperables, les locals van refer-se i van agafar tres gols d'avantatge (7-4) gràcies a l'encert de la seva portera. Però no es van arronsar les granollerines i al descans havien agafat de nou la iniciativa (11-12).

La clau del desenllaç va ser l'inici de la segona meitat. Un parcial de 2 a 6 que va fer anar a remolc a les gallegues, amb un KH7 que amb unes Guarieiro i Vegué en estat de gràcia sabia patir en els moments complicats (22-23) per acabar guanyant sense patir en els darrers instants.

Atlético Guardés 26-30 KH7 Granollers

KH-7 BM Granollers: Wiggins i Mera, porteres; Ben Chayab (1), Gassama (6), Vila (1), Torras, Sarandeva (2), Lepére (2), Guarieiro (10), Vegué (7), Prelchi, Romero, Monteiro, Capdevila (1).

La competició de lliga s'atura ara fins la jornada del 5 d'octubre

Entrevistes