updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers comença la lliga a casa

L'equip fotografiat ahir a Cracks Sport Club L'equip fotografiat ahir a Cracks Sport Club

Comença la Divisió d’Honor femenina amb el KH-7 Granollers com a únic representant català per cinquena vegada consecutiva. La novetat és que s’ha reduït el nombre d’equips i només 12 seran a la línia de sortida.

KH7 Granollers - Màlaga, dissabte 16:30 hores

L’equip granollerí i amb la complicada tasca d’intentar igualar o millorar la gran campanya de la temporada passada en la qual acabà en 4t lloc. El rival és un equip que la campanya passada va acabar només un punt i dos llocs per sota de les de Robert Cuesta. Però va ser un dels tres equips que van puntuar a l’Olímpic emportant-se un punt per l’empat a 24 gols.

Per part local la novetat és que no hi serà Judith Vizuete, la màxima golejadora de la competició en l’última temporada amb 179 gols. Tampoc hi seran de la plantilla de la temporada passada Andrea de la Torre, Aina Fernàndez, Judith Ballesteros, Míriam Gonzàlez, Ona Muñoz i Laura Masip. Han arribat Marta Mera, portera que va jugar al Sant Quirze però formada al Granollers, la central brasilera Gabriela Romero (Alcobendas i abans Guardés) i  la francesa Jessie Lepère, que ha d’aportar en el llançament exterior.

Per part malaguenya han perdut a la catalana Emma Boada (que va marcar 104 gols) que marxa al Bera Bera junt amb una altra catalana (Eli Cesareo). Allà continuen Soledad López, segona màxima golejadora del campionat passat amb 153 gols), Isabelle Dos Santos (93) i Esperanza López (81). I han arribat Estela Doiro i Estela Carrera (Guardés), la brasilera Juliana Borges (Slavia Praga), Judith Gómez (Canyamelar) i Rebeca Castell (Castelló).

Impactant presentació del Bera Bera

El Bera Bera es va presentar aquesta setmana amb una campanya impactant, amb les seves jugadores disfressades de pirates i amb l'objectiu de recuperar el tro que van perdre en favor del Rocasa de Gran Canaria. En aquesta plantilla de luxe hi trobem a tres jugadores catalanes: Sara Gil, Eli Césáreo i Emma Boada.

Entrevistes