updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 BM Granollers anuncia tres fitxatges

  • Escrit per BMG / CATH
El KH7 BM Granollers anuncia tres fitxatges Fotos: BMAlcobendas, Jordi Vilas i Julien Competissa

El KH7 Granollers ha anunciat aquest dijous les tres incorporacions a l'equip de cara a la il·lusionant temporada 2019-20 en la qual debutaran a Europa.

L'equip de Robert Cuesta té l'important repte de fer front a les baixes de dos jugadores tant destacades com la màxima golejadora Judith Vizuete i la portera Andrea de la Torre, i compensarà les baixes amb tres altes. Avui s'ha confirmar el que ja era oficiós des de feia setmanes, com és l'arribada de la brasilera Gabriela Romero (amb dos anys d'experiència a la Lliga Guerreras Iberdrola), el retorn de la jove portera Marta Mera (que ha fat una gran temporada al Sant Quirze) i per últim la francesa Jessie Lepère, procedent de la segona lliga francesa.

Veiem com ens les presenten des de la mateixa web del BMGranollers:

Gabriela Romero: potència brasilera

La primera línia Gabriela Romero (1996), de la Prefeitura de Guarulhos (Brasil), té tres temporades d'experiència a la Lliga Guerreras Iberdrola, les dues primeres al Mecalia Atlético Guardés, i l'última a l'Helvetia Alcobendas.

La jugadora dretana, que durant vuit anys va compartir vestidor amb Giulia Guarieiro a Pinheiros (Brasil), ha sigut internacional juvenil i júnior amb el combinat estatal del seu país d'origen. Aquesta temporada ha marcat 47 gols i ha jugat en tots els partits de lliga.

Marta Mera: joventut vallesana

Després de ser una temporada a l'Handbol Sant Quirze, militant a Divisió d'Honor Plata i a les fases d'ascens a Divisió d'Honor, la portera formada al BM Granollers, Marta Mera (2000), torna al club.

Mera va començar a jugar a handbol a Les Franqueses (2007-2014) i va arribar a les categories inferiors del BMG el 2015, fins a debutar amb el KH-7 el 2018. Amb només 18 anys, Mera ja ha debutat amb la Selecció Catalana Absoluta.  Sumarà esforços amb una altra portera, també amb molta projecció, com és Nicole Wiggins (2001).

Jessie Lepère: tir exterior i experiència

La francesa Jessie Lepère serà, aquesta temporada, una de les jugadores més experimentades del KH-7: tot i que només té 23 anys, compta amb l'experiència d'haver jugat a la segona lliga francesa amb l'HBC Celles, i a la Challenge Cup, la temporada 2014/2015.

Entrevistes