updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Judith Vizuete fitxa pel BM Salud de Tenerife

El KH7 BM Granollers es queda per la temporada vinent sense la seva màxima golejadora, Judith Vizuete, que ha acceptat l'oferta d'un recent ascendit amb ganes de ser la revelació de la temporada.

Vizuete farà les maletes per marxar a les Canàries, concretament a l'illa de Tenerife, per reforçar el conjunt del Balonmano Salud. Recordem que l'equip insular va guanyar-se l'ascens en derrotar en el partit decisiu de la fase d'ascens a l'Handbol Sant Quirze, i de moment ha renovat a les seves principals jugadores i a més ha fet quatre fitxatges destacats. D'aquesta manera es confirma que, tot i haver renovat al gruix de la plantilla, el conjunt de Robert Cuesta perd a dos referents després de la baixa ja anunciada de la portera Andrea de la Torre.

Projecte ambiciós

El conjunt canari s'ha reforçat demostrant ambició i recursos econòmics. Primer va anunciar a dues porteres, l'eslovaca Adriana Medvedova (procedent del Baia Mare romanès) i Irene Sánchez (del Lavadores Vigo, i amb experiència a la màxima amb el BM Castellón), així com a una de les grans promeses de l'handbol estatal, Rocío Rojas (del BM Morvedre, 13a màxima golejadora de la lliga amb 110 gols).

I per acabar de refermar la consistència del projecte de La Salud, ara arribarà ni més ni menys que la màxima golejadora de l'actual campionat de lliga, la vallesana Judith Vizuete (179 gols). Queda clar que no es conformen amb la permanència, i ja parlen obertament d'intentar estar entre les cinc primeres classificades.

Anunci del @BalonmanoSalud

Vizuete, nominada a millor Lateral esquerre de la lliga Iberdrola

Vizuete, nominada a MVP de la lliga Iberdrola

Entrevistes