updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers renova a gran part de la plantilla, però pot perdre a dos puntals

El KH-7 Granollers va anunciar aquesta setmana que s'aposta per mantenir el bloc que tan bona temporada ha fet, tot i que ja es va anunciar la baixa de quatre jugadores de la plantilla, i es manté la incògnita sobre algun dels puntals de l'equip.

13 renovacions

La gran temporada de l'equip ha fet que des del club s'aposti per la renovació del bloc. De moment, el KH-7 BM Granollers ha renovat bona part de la seva plantilla per un any. D'aquesta manera, Ona Vegué, Ona Vila, Míriam González, Nicole Wiggins, Giulia Guarieiro, Elene Vázquez, Lora Sarandeva, Kaba Gassama, Carmen Prelchi, Martina Capdevila, Imane Ben Chayab, Mireia Torras i Ana Cecília Monteiro seguiran almenys una temporada més en el primer equip femení, així com l'entrenador Robert Cuesta al capdavant de la direcció tècnica del conjunt.

4 baixes segures

La que no seguirà a la porteria granollerina és la portera internacional Andrea de la Torre, que acceptarà el repte de jugar a una altra lliga. Concretament ho farà a la segona divisió francesa, al conjunt del Sunal Bouillargues. Després d'aturar-se la temporada 2016-17 per problemes físics, ha tornat amb més força i ha arribat a debutar amb la selecció estatal absoluta.

A més de la portera, tampoc seguiran a l'equip tres esquerranes: Judit Ballesteros, Aina Fernández i Ona Muñoz (que es va incorporar a l'equip a mitja temporada per reforçar l'equip degut a les baixes a l'extrem dret).

1 dubte important

Veient les renovacions i baixes, destaca especialment no veure-hi encara el nom de Judith Vizuete. D'aquesta manera no està assegurada la continuïtat de la primera línia vallesana, que ha estat un dels puntals de l'equip les últimes temporades, en especial aquesta última brillant a un altíssim nivell i destacant com a màxima golejadora de la competició (amb 179 gols en 26 partits, 6,88 de mitjana).

Segons informacions no oficials, la jugadora estaria valorant una oferta molt destacada d'un equip recent ascendit com és el BM La Salud Tenerife. Ho expliquen en aquesta notícia a Vallès Oriental Televisió:

Notícia emesa a VOTV

De moment 1 fitxatge no oficial

El web especialitzat en handbol femení DeporteCienporCien va anunciar fa uns dies el fitxatge de la brasilera Gabriela Romero, tot i que el club encara no l'ha fet oficial. Es tracta d'una central de 23 anys que va arribar fa tres temporades a la lliga Guerreras, jugant un any al Guardés i la darrera temporada a l'Alcobendas.

Entrevistes