updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Segon empat consecutiu del KH7 Granollers

Segon empat consecutiu del KH7 Granollers Foto: X.Solanas BMG

El KH-7 Granollers va empatar a casa davant un rival directe com és el Rincón Fertilidad Màlaga, el setè classificat de la taula, sumant el segon empat consecutiu a la lliga.

Les de Robert Cuesta van començar bé el matx, dominant 4-1. Amb bon joc, aturades de De la Torre i els gols de Vizuete i Guarieiro, les vallesanes van poder mantenir durant la primera meitat la seva superioritat. Les malaguenyes, sota la direcció d'Emma Boada van poder apropar-se fins al 10-9, però el GRranollers va aconseguir marxar al descans quatre amunt (14-10).

A la represa, les coses no van anar tant bé pel KH-7. Da Silva va aparèixer sota pals rivals amb molta contundència, tallant bona part dels intents vallesans per desmarcar-se d’una vegada per totes al marcador. Les visitants van remuntar ràpidament empatant a 19 a un quart d'hora pel final. A partir d'aquí el marcador es va mantenir molt ajustat i el duel va acabar amb taules.

L'empat manté a les vallesanes sisenes amb un punt més que el Málaga, i retalla un punt respecte el cinquè, un Elx Mustang que va caure de manera sorprenent a casa davant l'Alcobendas madrileny

KH7 Granollers 24-24 Rincón Fertilidad Màlaga

KH-7 BM Granollers [24]: De la Torre i Wiggins, porteres; Ben Chayab, Vizuete (6), Gassama (1), Muñoz (2), Vila, Torras (2), Guarieiro (5), Ona Vegué (2), Prelchi, Fernández (1), González (4) i Capdevila (1).

Rincón Fertilidad Màlaga [24]: Da Silva, Martín, De Almeida (6), Calzado, Andreu, Emma Boada (3), Grozzo, Campigli (5), Pérez, López (4), Gandulfo, Dos Santos (4), Vidal, Laguna (2), Sánchez.

Entrevistes