updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers cau a quarts de la Copa de la Reina

  • Escrit per BMG / CatH
El KH7 Granollers cau a quarts de la Copa de la Reina Foto: LEO VEGUÉ @bmgranollers

Les de Robert Cuesta s’ho van deixar tot a la pista,  però no van poder per capgirar un partit en el que no els van sortir bé les coses.

QUARTS de final: KH7 BM Granollers 21-25 Aula Valladolid

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Wiggins, porters; Ben Chayab, Vizuete (6), Gassama (1), Muñoz (1), Vila, Torras (3), Wiggins, Guarieiro (6), Vegué (2), Prelchi (1), Fernández, González (1), Capdevila.

Aula Alimentos Valladolid: Sanz, Cozzi (1), Eli Cesáreo (2), González, Nieto (4), Guerra, Gutierrez, Cifuentes (6), Bartolomé (1), Bolling, Álvarez (2), Cossio, Cuadrado (8), Viloria.

El KH7 BM Granollers no va poder superar la primera ronda de la Copa de la Reina, caient davant l'Aula Cultural Valladolid, que recuperava a la catalana Eli Cesáreo.

La primera meitat va acaba amb un avantatge mínim de l'Aula (10-11), però a la represa aquesta diferància es va eixamplant ràpidament (12-15). La gran actuació de la portera Lulu Guerra i el potencial ofensiu de les de Valladolid va fer anar a remolc en tot moment a les catalanes, que tot i recuperar pilotes amb una defensa més oberta no van poder superar a un Aula que arribaria a la final.

RECUPERA EL PARTIT AQUÍ

Entrevistes