updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers visita un equip molt necessitat

  • Escrit per BMG / CatH
Aquesta setmana van jugar un test davant las Guerreras Objetivo 2021 Foto: X.Solanas BMG Aquesta setmana van jugar un test davant las Guerreras Objetivo 2021

El KH7 Granollers inicia les cinc últimes jornades visitant un equip de la zona baixa, davant el qual sobre el paper hauria de continuar sumant però del qual no es pot refiar.

Alcobendas - KH7 Granollers, dissabte 18 hores

L’equip granollerí després de la victòria sobre el líder visita un equip de la zona baixa que lluita per evitar una de les tres places de descens. Fins ara les madrilenyes només han guanyat 2 dels 10 partits que han jugat a la seva pista.
Les vallesanes no poden fallar en la seva lluita per millorar la 6a posició que ocupen i seguir lluitant per intentar assolir una plaça europea.

A la 1a volta van guanyar les granollerines per 26-19

Amistós amb las Guerreras Objetivo 2021

Aquesta setmana tres jugadores de l'equip van ser treballant amb l'equip Guerreras Objetivo 2021, concentrades al CAR de Sant Cugat i dirigides pel mateix seleccionador estatal Carlos Viver. Concretament van ser Judith Vizuete, Kaba Gassama i Nicole Wiggins. Amb l'equip tècnic també hi havia l'entrenador Ribert Cuesta (que fa de preparador físic) i l'entrenador de porters Vicente Álamo. També hi van ser les catalanes Emma Boada (Málaga), Sara Gil de la Vega (Bera Bera) i Aida Vilòria (Angoulême Charente).

Entrevistes