updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers juga a Barakaldo, a l'escenari d'una Copa que ja coneix quadre

El KH7 Granollers juga a Barakaldo, a l'escenari d'una Copa que ja coneix quadre Foto: X.Solanas BMG

Aquest cap de setmana es disputa la 20a jornada de lliga en la qual l’equip de Robert Cuesta busca un triomf important en terres basques, al mateix escenari on d'aquí un mes s'hi jugarà la Copa de la Reina que just avui s'ha sortejat.

Zuazo Barakaldo - KH7 Granollers, dissabte 19:45 hores

Segueix AQUÍ el partit en directe per streaming:

L’equip granollerí que és 6è amb 24 punts visita el Zuazo que és 9è amb 17. Està clar que si les vallesanes volen seguir lluitant pel tercer lloc no poden deixar escapar l’oportunitat de guanyar en una pista on ja ho han fet set equips.

Les màximes golejadores de l’equip basc són les internacionals Ainhoa Hernàndez i Paula Valdivia amb 73 i 72 gols, ben lluny de la màxima golejadora del campionat que és Judith Vizuete amb 132

Sortejat el quadre de la Copa de la Reina

Justament aquest divendres s'ha sortejat el quadre de la Copa de la Reina que es jugarà del 26 al 28 d'abril precisament a Barakaldo. El BM Granollers se les veurà amb l'Aula Cultural, equip on hi juga Eli Cesáreo (ara mateix lesionada). Els dos grans favorits del quadre –Bera Bera i Rocasa Gran Canaria– es veuran les cares a Quarts, a l'altre costat del quadre.

Entrevistes