updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Clar triomf del KH7 Granollers davant el Canyamelar

Clar triomf del KH7 Granollers davant el Canyamelar Foto: X.Solanas BMG

El KH7 Granollers va aconseguir mantenir la bona imatge de la darrera jornada i va guanyar de manera clara al Canyamelar de València, i es manté a només dos punts de la tercera plaça que ara ocupa l'Elx Mustang.

Després d'un inici de tempteig, una sèrie de bones defenses i els gols de Guarieiro van permetre a les de Robert Cuesta començar a obrir el marcador amb el 9-3 als 10 minuts, després d'un parcial de 6 a 0. Seguint aquesta bona línia, les vallesanes pràcyicament tenien sentenciat el matx al descans (18-9). A la represa, la diferència va seguir eixamplant-se fins als 12 gols (21-9) i l'equip va poder jugar amb molta tranquil·litat fins al final.

Amb l'equip sisè (a dos punts del tercer), la setmana vinent és setmana de concentracions estatals i de diàspora: Andrea De la Torre, Kaba Gassama estan convocade amb les Guerreras –on també hi ha Robert Cuesta i Vicente Àlamo a l'equip tècnic–; Judith Vizuete i Ona Vegué amb les Guerreras Objetivo 2021; i Martina Capdevila i Nicole Wiggins amb les Guerreras Júnior. Tornaran a l'acció el cap de setmana del 30 de març, amb la vintena jornada de la lliga davant el Zuazo.

KH7 Granollers 31-19 Canyamelar València

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Wiggins, porteres; Judith Vizuete (4), Kaba Gassama (4), Ona Vila (2), Mireia Torras (3), Guarieiro (7), Ona Vegué (4), Carmen Prelchi (1), Aina Fernández, Miriam González (5) i Martina Capdevila (3).

CH Canyamelar València: Requena, Asencio (2), Mazza (3), Descalzo (2), Prosper, Egeresi (4), Gómez (2), Ibañez (4), Aguas, Morais, Blaire, Maestre.

Entrevistes